Otroške in mladinske sobe Planet

Otroške in mladinske sobe Planet

V otroški sobi otrok ne le spi, se igra in uči, temveč je to tudi prostor za vse otroške ustvarjalne ideje in skrivnosti, prostor za družbo s sorojenci, prijatelji in dobro knjigo, prostor za crkljanje in večerne pogovore s starši, ter prostor, kamor se otrok zateče, ko želi biti sam.

V resnici je to njegov otroški planet, na/v katerem se vsak dan dogajajo najbolj zanimive in najbolj pomembne reči na svetu. Pa naj bo to gradnja stolpa iz kock ali kraljevska čajanka s plišastimi igračami oz. živalskimi princesami in princi.

Zato je pomembno, da se otrok v otroški sobi počuti prijetno in varno. Toda, kako le v eno sobo spraviti cel otroški planet?

Otroško in mladinsko pohištvo v barvi breze in šestih pastelnih barvah je idealno za oblikovanje “lastnega planeta”,  pa naj gre za majhnega otroka ali najstnika. Velika širina programa omogoča  izbiro elementov primernih za sobo dojenčka, malčka, šolarja ter mladega odraslega. Planet je bil oblikovan predvsem z mislijo na otroka –  da se ob njem počuti dobro in je tudi varno, saj imajo elementi otroške sobe zaobljene robove ter gumijaste ročaje.


Povezava na katalog otroških sob Planet!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris otroške sobe.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti! Povezava: tukaj!

Bela lak
Breza
Lila lak
Modra lak
Oranžna lak
Rumena lak
Zelena lak
Vzorec planet

Gumijast ročaj

Udobneje in varneje! Za vas in Vašega otroka: gumijasti ročaji.

Nizka garderobna omara

Ravno prav velika! Nizka garderobna omara, v kateri bodo oblačila otroku vselej dosegljiva. Omara je tudi odlična izbira za prostore v mansardi.

Noge pisalnih in računalniških miz 

Noge so lahko klasične, na gumiranih kolesih, ali po višini nastavljive za 12 cm gor ali dol. Izbira je Vaša.

Predalnik na kolesih

Najljubše vselej pri roki! S predalnikom na kolesih PTP-1, ki bo svoje mesto našel pod mizo, poleg mize ali v prostoru, je to mogoče. Pripelji ga, kamor želiš!

Držala za kable

Nič več zmede in vozlanja! Držala za pripenjanje kablov PTC poskrbijo za bolj urejen videz tvoje sobe in večjo varnost. Držala za kable in zaključni elementi za mladostnike, ki so že opremljeni s sodobno tehnologijo. Tudi tisto z drugega planeta. Tako zares ne bo več zmede in vozlanja. Vsaj v otroški sobi ne, če se že dogaja v mladostniških in starševskih glavah.

Zaključni element

Ne več na tla, raje na police! Sem lahko ob vstopu v sobo odložiš svoja oblačil in različne predmete. Element je ožji, da se boljše prilagodi obliki in razporeditvi prostora.

Enostavno odpiranje

Brez težav in napora: lahkotno in neslišno odpiranje vrat visečih elementov. Mehanizem, ki omogoča lahkotno in neslišno odpiranje vrat visečih elementov – brez nepotrebnega napora in hrupa. Tudi, ko je otrok jezen in bi vas najraje teleportiral na drug planet.

Previjalna mizica

Previjalna mizica, ki se s pomočjo odstranitve nastavka spremeni v praktičen predalnik, primeren tudi za večjega otroka. Ker je klasična previjalna komoda v uporabi le kratko obdobje, je nastavek optimalna rešitev. Nastavek se odstrani, ko v otroški sobi ni več potrebe po previjanju. Predalnik ostaja naprej v uporabi kot samostojni element ali kot del ambienta otroške sobe. Ne boste verjeli, otrok lahko v en predal spravi cel planet reči!

Otroški stol in mizica

Ergonomsko oblikovani otroška miza in stolčki, ki pod sedalom skrivajo praktičen prostor za shranjevanje igrač, barvic, voščenk, pobarvank, slikanic, papirja … vsega, kar otrok uporablja vsak dan, pa nimamo kam dati in vedno iščemo, saj pogosto kar izgine s tega planeta.

Dvižna postelja

Možnost dvižne postelje, pod katero je prostor za shranjevanje posteljnine, garderobe in igrač. Dvižni mehanizem omogoča ročni dvig dna postelje in vzmetnice tudi nekoliko večjemu otroku. Konec izgovorov za neurejeno posteljo! Tudi na tem planetu.

Zavesa in šotor pograda

Za otroke, ki radi ustvarjajo in se igrajo v svojem svetu skriti pred odraslimi, sta na voljo:

  • šotor iz blaga PTO-7, ki se sestavljen lahko vstavi na vsa ležišča širine 950 mm in
  • zavesi iz blaga PTO-8, ki se pritrdita na stranico zgornjega ležišča obeh pogradov s pomočjo posebnega ježka.

Dodatno ležišče na kolesih

Dodatno ležišče na kolesih PTL-D1 ima kolesa gumirana, zato pri premikanju ni nevarnosti poškodb na talnih oblogah. Postelja se lahko po potrebi premika sem ter tja in namesti na najbolj primerno mesto. Lahko se namesti pod visoko ležišče PTL-V (vzdolžno ali prečno).

Element na kolesih

Element na kolesih PTP-2 ima fronto (predal v spodnjem delu) v vseh šestih barvnih izvedbah. Hrbtišče je obdelano, robovi zaprti, zato lahko element stoji sredi prostora kot klubska mizica, ali pa se uporabi kot TV-element v sestavu.

 

Kvaliteta

Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu se dobro zavedamo dejstva, da bomo lahko pridobljen položaj ne le ohranjali ampak tudi izboljševali, samo če bomo dosegali najzahtevnejše kakovostne standarde, ki jih zahtevajo kupci našega pohištva. Veliko pozornost namenjamo kakovosti na vseh področjih dela. Stalno spremljamo razvoj novih materialov, tako da lahko vedno ponudimo najboljše, kar trg nudi. Visoko tehnološka proizvodnja, ki stalno stremi k posodobitvi in izboljšavam, je porok, da so izbrani materiali tudi kakovostno obdelani. Prav posebno pozornost pa posvečamo tudi prodajnim mestom, saj želimo, da se ves trud in delo, ki sta bila vložena v izdelek odražata na razstavnem prostoru. Poleg atraktivnih postavitev vam prikažemo tudi raznovrstnost in širino programa.

Montaža

Da bo izbrano pohištvo postavljeno v prostor točno tako, kot ste si zamislili, vam v trgovini nudijo montažo za vse naše izdelke iz redne ponudbe in predelave. Monterji vam bodo, glede na vaše zahteve, kvalitetno montirali izbrano pohištvo. Tako montirano pohištvo bo funkcionalno in oblikovno brezhibno služilo svojemu namenu.

Dobavni rok

Dobavni rok od Alplesa do trgovine je:
  • za redno ponudbo 30 dni od datuma naročila (za kuhinje 45 dni),
  • za standardne predelave in rezervne dele pa tudi 30 dni od datuma naročila.
V primeru spremembe naročila se kot datum naročila upošteva datum zadnje spremembe.

Kvaliteta / cena

Dandanes je na trgu velika izbira cenovno zelo ugodnega pohištva. Pohištva za enkratno uporabo. V katerega je vgrajen nekakovosten material in je temu primerno tudi obdelan. V Alplesu se zavedamo, da pohištvo ni konfekcija, da ga ne kupujemo le za krajše obdobje. Zato vedno stremimo k temu, da vam lahko ponudimo pohištvo sodobnih oblik in predvsem kakovostne izdelave, vse skupaj pa podprto z brezhibno poprodajno storitvijo.

Sestavljivost

Ker smo si ljudje različni in imamo različne želje in potrebe, je povsem razumljivo, da si želimo pohištvo oblikovati sebi primerno. Zato je razvito tako, da si vsak lahko oblikuje sebi primerno postavitev. Da mu ustreza tako oblikovno kot funkcionalno. Ker je pohištvo sestavljivo, je potrebno le malce iznajdljivosti in za vsakogar se najde optimalna rešitev. Sestavljivost pohištva tudi omogoča, da prostorsko izkoristite prostor, ki je žal velikokrat premajhen. To dosežete z kombiniranjem različno širokih, visokih in globokih elementov.

Širina ponudbe

Širino ponudbe v Alplesu razumemo na več načinov.
  • Širok spekter programov omogoča, da opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, otroško in mladinsko sobo, kabinet, domačo pisarno, turistično, hotelsko in apartmajsko sobo.
  • En prostor lahko opremimo z več programi. Tako da je lahko klasičen ali trendovski, lahko je mladosten ali umirjen, lahko je v eni ali v več barvah.
  • Z enim programom lahko opremimo spalnico, mladinsko sobo, predsobo, domačo pisarno, turistično, hotelsko ali apartmajsko sobo. Z drugim programom pa lahko opremimo dnevno sobo, kabinet in mladinsko sobo.
  • Prav tako lahko v sklopu enega programa izbiramo različne osnovne barve in različne barve vrat, predalov in vitrin.
Pod pojmom širina ponudbe ne mislimo le to, da lahko z našim pohištvom opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, in mladinsko sobo, ampak da lahko dnevno sobo opremite z različnimi programi. Dnevna soba je lahko klasična, moderna, mladostna, … svetla, temna, v eni barvi, v različnih kombinacijah. Z enim programom je mogoče opremiti zakonsko spalnico, mladinsko sobo, predsobo,...

Zmanjšanje višine enodelnih osnovnih elementov fronta breza

1

Zmanjšanje višine enodelnih osnovnih elementov fronta barvana

2

Zmanjšanje višine dvodelnih osnovnih elementov fronta breza

3

Zmanjšanje višine dvodelnih osnovnih elementov fronta barvana

4

Zmanjšanje višine enodelnih osnovnih elementov - ne vsebujejo front

5

Zmanjšanje višine dvodelnih osnovnih elementov - ne vsebujejo front

6

Zmanjšanje višine enojnih vrat - breza

7

Zmanjšanje višine enojnih vrat - barvana

8

Zmanjšanje višine dvojnih vrat - breza

9

Zmanjšanje višine dvojnih vrat - barvana

10

Zmanjšanje višine enodelnih garderobnih elementov fronta breza

11

Zmanjšanje višine enodelnih garderobnih elementov fronta barvana

12

Zmanjšanje višine dvodelnih garderobnih elementov fronta breza

13

Zmanjšanje višine dvodelnih garderobnih elementov fronta barvana

14

Zmanjšanje višine kotnih elementov fronta breza

15

Zmanjšanje višine kotnih elementov fronta barvana

16

Zmanjšanje višine mostov - odrez stranic spodaj

17

Zmanjšanje višine zaključnih elementov - odrez spodaj

18

PTV-3 - zmanjšanje širine

19

PTV-4, PTV-5 - zmanjšanje širine

20

Zmanjšanje širine polic:
PTDP-1, PTDP1-1G, PTDP-2, PTDP-2G, PTVP-1, PTVP-2

21

Zmanjšanje globine polic:
PTDP-1, PTDP1-1G, PTDP-2, PTDP-2G, PTVP-1, PTVP-2, PTDP-1D, PTDP-2D.

22

Zmanjšanje širine pisalnih in računalniških miz:
PTPM-1P, 2P, 3P, 4P

23

Zmanjšanje globine pisalnih in računalniških miz:
PTPM-1P, 2P, 3P, 4P

24

PTPM-5 - zrcalna postavitev

25

Zmanjšanje dolžine ležišč PTL-90K, PTL-90L, PTL-120K, PTL-140K, PTL-D1

26

Zmanjšanje dolžine ležišč PTL-90B, PTL-120B

27

Zmanjšanje dolžine dodatnega ležišča ali predala PTL-P1, PTL-P2, PTL-D2

28

Povečanje dolžine ležišč ptl-90k, PTL-120K, PTL-140K na 210, 220 cm

29

Povečanje dolžine ležišč PTL-90B, PTL-120B na 210, 220 cm

30

Povečanje dolžine dodatnega ležišča PTL-D2

31

Zmanjšanje dolžine ležišča PTL-V

32

Zmanjšanje dolžine pograda PTL-Z, PTL-ZL

33

Zmanjšanje dolžine pograda PTL-KP, PTL-KPL

34

Zmanjšanje globine drsne omare PT34-DG

35

Zmanjšanje dolžine dna postelje BLE-D 90

36

Preglej katalog