Otroške in mladinske sobe Tempo XY

Otroške in mladinske sobe Tempo XY

Tempo je sestavljiv program otroških in mladinskih sob v dveh osnovnih izvedbah – bukvi in beli. Ambient popestrijo dodane mladostne barve rumene, modre, oranžne, rdeče in zelene. Tempo ima na izbiro široko paleto elementov, ki se lahko med sabo kombinirajo in s katerimi lahko opremimo prostor primeren majhnemu ali večjemu otroku.

OTROŠKA IN MLADINSKA SOBA TEMPO X&Y TX1
Barve korpus
Bukev
Bela
Barve fronte
Modra
Rumena
Oranžna
Rdeča
Zelena
Bukev
Bela

Dve osnovni barvi

Program je na voljo v dveh osnovnih barvah, bukvi in beli, ti dve pa lahko popestrimo z različnimi barvami front -  modro, rumeno, oranžno, rdečo in zeleno.

Razgibanost sestavov

Razgibanost sestavov omogoča uporaba štirih različnih višin elementov, ter izbira različnih front, s katerimi lahko zapremo korpuse - izbiramo med različnimi vrati, vitrinami in predali. Prostor med posameznimi omarami lahko zapolnimo z vmesnimi policami.

Pestra izbira garderobnih omar

Klasične omare dveh širin, ter kotna in drsna omara.

Širok izbor ležišč

Širok izbor ležišč, ki ga nudi program, vsebuje ležišča dveh širin (za vzmetnico 90 in 120 cm), različne oblike postelj (klasično ležišče, bočno ležišče, enojni in dvojni pograd, dodatno ležišče pod posteljo) in tudi različne barve (bukev, bela, bela z možnostjo izbire barvnega nastavka).

Primer bočne postelje TLE2, ki jo je mogoče uporabljati tudi kot kavč za dnevno uporabo. Višja stranska stranica je primerna za namestitev ob zidu,  tako stranica predstavlja toplotno zaščito pred zidano steno.
Dodatno ležišče in predal pod posteljo omogočata dodatno shranjevalno površino.

Delovni kotiček

Inovativna ureditev delovnega kotička z uporabo računalniške mize, ki ima predal in zaboj za shranjevanje kablov, pisalne mize s podporno steno in polico ali pa uporaba klasične pisalne mize.

Kvaliteta

Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu se dobro zavedamo dejstva, da bomo lahko pridobljen položaj ne le ohranjali ampak tudi izboljševali, samo če bomo dosegali najzahtevnejše kakovostne standarde, ki jih zahtevajo kupci našega pohištva. Veliko pozornost namenjamo kakovosti na vseh področjih dela. Stalno spremljamo razvoj novih materialov, tako da lahko vedno ponudimo najboljše, kar trg nudi. Visoko tehnološka proizvodnja, ki stalno stremi k posodobitvi in izboljšavam, je porok, da so izbrani materiali tudi kakovostno obdelani. Prav posebno pozornost pa posvečamo tudi prodajnim mestom, saj želimo, da se ves trud in delo, ki sta bila vložena v izdelek odražata na razstavnem prostoru. Poleg atraktivnih postavitev vam prikažemo tudi raznovrstnost in širino programa.

Montaža

Da bo izbrano pohištvo postavljeno v prostor točno tako, kot ste si zamislili, vam v trgovini nudijo montažo za vse naše izdelke iz redne ponudbe in predelave. Monterji vam bodo, glede na vaše zahteve, kvalitetno montirali izbrano pohištvo. Tako montirano pohištvo bo funkcionalno in oblikovno brezhibno služilo svojemu namenu.

Dobavni rok

Dobavni rok od Alplesa do trgovine je:
  • za redno ponudbo 30 dni od datuma naročila (za kuhinje 45 dni),
  • za standardne predelave in rezervne dele pa tudi 30 dni od datuma naročila.
V primeru spremembe naročila se kot datum naročila upošteva datum zadnje spremembe.

Kvaliteta / cena

Dandanes je na trgu velika izbira cenovno zelo ugodnega pohištva. Pohištva za enkratno uporabo. V katerega je vgrajen nekakovosten material in je temu primerno tudi obdelan. V Alplesu se zavedamo, da pohištvo ni konfekcija, da ga ne kupujemo le za krajše obdobje. Zato vedno stremimo k temu, da vam lahko ponudimo pohištvo sodobnih oblik in predvsem kakovostne izdelave, vse skupaj pa podprto z brezhibno poprodajno storitvijo.

Sestavljivost

Ker smo si ljudje različni in imamo različne želje in potrebe, je povsem razumljivo, da si želimo pohištvo oblikovati sebi primerno. Zato je razvito tako, da si vsak lahko oblikuje sebi primerno postavitev. Da mu ustreza tako oblikovno kot funkcionalno. Ker je pohištvo sestavljivo, je potrebno le malce iznajdljivosti in za vsakogar se najde optimalna rešitev. Sestavljivost pohištva tudi omogoča, da prostorsko izkoristite prostor, ki je žal velikokrat premajhen. To dosežete z kombiniranjem različno širokih, visokih in globokih elementov.

Širina ponudbe

Širino ponudbe v Alplesu razumemo na več načinov.
  • Širok spekter programov omogoča, da opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, otroško in mladinsko sobo, kabinet, domačo pisarno, turistično, hotelsko in apartmajsko sobo.
  • En prostor lahko opremimo z več programi. Tako da je lahko klasičen ali trendovski, lahko je mladosten ali umirjen, lahko je v eni ali v več barvah.
  • Z enim programom lahko opremimo spalnico, mladinsko sobo, predsobo, domačo pisarno, turistično, hotelsko ali apartmajsko sobo. Z drugim programom pa lahko opremimo dnevno sobo, kabinet in mladinsko sobo.
  • Prav tako lahko v sklopu enega programa izbiramo različne osnovne barve in različne barve vrat, predalov in vitrin.
Pod pojmom širina ponudbe ne mislimo le to, da lahko z našim pohištvom opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, in mladinsko sobo, ampak da lahko dnevno sobo opremite z različnimi programi. Dnevna soba je lahko klasična, moderna, mladostna, … svetla, temna, v eni barvi, v različnih kombinacijah. Z enim programom je mogoče opremiti zakonsko spalnico, mladinsko sobo, predsobo,...

Zmanjšanje višine korpusov:

T11, T12, T13, T14, T14G60, T21, T22, T23, T24, T24G60, T24GK, TSM, TRP
TY11, TY12, TY13, TY14, TY14G60, TY21, TY22, TY23, TY24, TY24G60, TY24GK

img1172

Zmanjšanje širine korpusov:

T11, T12, T13, T14, T14G60, T21, T22, T23, T24, T24G60, TM, TRP
TY11, TY12, TY13, TY14, TY14G60, TY21, TY22, TY23, TY24, TY24G60

2

Zmanjšanje globine korpusov:

T11, T12, T13, T14, T14G60, T21, T22, T23, T24, T24G60, T34GD, TRP
TY11, TY12, TY13, TY14, TY14G60, TY21, TY22, TY23, TY24, TY24G60, TY24GK, TY34GD

3

Zmanjšanje višine vrat

( pri enojnih vratih določiti odpiranje L ali d )

4

Zmanjšanje širine vrat

5

Odrez plošče, stenske police, dodatne police ali vmesne police ( po širini ali po globini)

6

 Zapiranje robov plošče-ravni rob

7

Zmanjšanje dolžine postelje, dodatnega ležišča in predala pod posteljo

TLE2, TLE90, TLE120, TLE90V, TLE120V, TLD1, TLP1
TYLE2, TYLE90, TYLE120, TYLD1, TYLP1

8

Povečanje dolžine postelje z 200 cm na 210cm, 220cm in dodatnega ležišča s 190 cm na 200cm, 210cm

TLE2, TLE90, TLE120, TLE90V, TLE120V, TLD1
TYLE2, TYLE90, TYLE120, TYLD1

9

10

Zmanjšanje dolžine pograda

TPK, TPZ

 

Zmanjšanje širini pisalne mize TPM
TPM Zrcalna postavitev

11

Preglej katalog