Spalnica Globus

Spalnica Globus

Pohištvo Globus, ki je namenjeno opremljanju celotnega doma, vsebuje še posebej široko paleto elementov spalnice. Med različnimi  klasičnimi in drsnimi garderobnimi omarami, posteljami vseh dimenzij ter komodami in nočnimi omaricami ne bo težko izbrati osnovnih elementov spalnice, te pa se lahko dopolnijo z delovnim kotičkom, saj Globus nudi tudi elemente delovne sobe.

Češnja perla
Peščeno bež
Vzorec globus
Vzorčasto steklo globus

Širina ponudbe

Ponudba elementov pohištva GLOBUS omogoča opremo celega stanovanja ter izbiro postavitev, ki zagotavljajo cenovno ugodno razmerje med kakovostjo in ceno.

Pestrost

Pestra izbira komod, garderob in drsnih omar različnih dimenzij, barv in izvedb dopolnjuje prav vsak prostor in ustvari dom usklajenega značaja.

  • komode,
  • garderobne omare,
  • drsne omare.

Okrogline

Blage okrogline pri okrasnih letvah in ličnicah podnožja ustvarjajo prijazen, trendovski ambient.

Izkoristek

Predali namesto podnožja izkoristijo element do tal, s čimer se pridobi dodatni prostor za shranjevanje ter možnost čiščenja pod pohištvom.

Delovni kotiček

Komoda za prenosni računalnik omogoča opremo diskretnega delovnega kotička.

Udobje

Mehko oblazinjenje v tekstilnem usnju na postelji in predsobnem elementu zagotavlja udobje in prijetno počutje.

Kvaliteta

Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu se dobro zavedamo dejstva, da bomo lahko pridobljen položaj ne le ohranjali ampak tudi izboljševali, samo če bomo dosegali najzahtevnejše kakovostne standarde, ki jih zahtevajo kupci našega pohištva. Veliko pozornost namenjamo kakovosti na vseh področjih dela. Stalno spremljamo razvoj novih materialov, tako da lahko vedno ponudimo najboljše, kar trg nudi. Visoko tehnološka proizvodnja, ki stalno stremi k posodobitvi in izboljšavam, je porok, da so izbrani materiali tudi kakovostno obdelani. Prav posebno pozornost pa posvečamo tudi prodajnim mestom, saj želimo, da se ves trud in delo, ki sta bila vložena v izdelek odražata na razstavnem prostoru. Poleg atraktivnih postavitev vam prikažemo tudi raznovrstnost in širino programa.

Montaža

Da bo izbrano pohištvo postavljeno v prostor točno tako, kot ste si zamislili, vam v trgovini nudijo montažo za vse naše izdelke iz redne ponudbe in predelave. Monterji vam bodo, glede na vaše zahteve, kvalitetno montirali izbrano pohištvo. Tako montirano pohištvo bo funkcionalno in oblikovno brezhibno služilo svojemu namenu.

Dobavni rok

Dobavni rok od Alplesa do trgovine je:
  • za redno ponudbo 30 dni od datuma naročila (za kuhinje 45 dni),
  • za standardne predelave in rezervne dele pa tudi 30 dni od datuma naročila.
V primeru spremembe naročila se kot datum naročila upošteva datum zadnje spremembe.

Kvaliteta / cena

Dandanes je na trgu velika izbira cenovno zelo ugodnega pohištva. Pohištva za enkratno uporabo. V katerega je vgrajen nekakovosten material in je temu primerno tudi obdelan. V Alplesu se zavedamo, da pohištvo ni konfekcija, da ga ne kupujemo le za krajše obdobje. Zato vedno stremimo k temu, da vam lahko ponudimo pohištvo sodobnih oblik in predvsem kakovostne izdelave, vse skupaj pa podprto z brezhibno poprodajno storitvijo.

Sestavljivost

Ker smo si ljudje različni in imamo različne želje in potrebe, je povsem razumljivo, da si želimo pohištvo oblikovati sebi primerno. Zato je razvito tako, da si vsak lahko oblikuje sebi primerno postavitev. Da mu ustreza tako oblikovno kot funkcionalno. Ker je pohištvo sestavljivo, je potrebno le malce iznajdljivosti in za vsakogar se najde optimalna rešitev. Sestavljivost pohištva tudi omogoča, da prostorsko izkoristite prostor, ki je žal velikokrat premajhen. To dosežete z kombiniranjem različno širokih, visokih in globokih elementov.

Širina ponudbe

Širino ponudbe v Alplesu razumemo na več načinov.
  • Širok spekter programov omogoča, da opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, otroško in mladinsko sobo, kabinet, domačo pisarno, turistično, hotelsko in apartmajsko sobo.
  • En prostor lahko opremimo z več programi. Tako da je lahko klasičen ali trendovski, lahko je mladosten ali umirjen, lahko je v eni ali v več barvah.
  • Z enim programom lahko opremimo spalnico, mladinsko sobo, predsobo, domačo pisarno, turistično, hotelsko ali apartmajsko sobo. Z drugim programom pa lahko opremimo dnevno sobo, kabinet in mladinsko sobo.
  • Prav tako lahko v sklopu enega programa izbiramo različne osnovne barve in različne barve vrat, predalov in vitrin.
Pod pojmom širina ponudbe ne mislimo le to, da lahko z našim pohištvom opremite predsobo, dnevno sobo, spalnico, in mladinsko sobo, ampak da lahko dnevno sobo opremite z različnimi programi. Dnevna soba je lahko klasična, moderna, mladostna, … svetla, temna, v eni barvi, v različnih kombinacijah. Z enim programom je mogoče opremiti zakonsko spalnico, mladinsko sobo, predsobo,...

Zmanjšanje višine korpusov osnovnih elementov G15, G25.

1

Zmanjšanje višine vrat osnovnih elementov, klasičnih garderobnih omar – 1 kos.

2

 

Zmanjšanje širine enega korpusa klasičnih garderobnih omar (G-G2 do G-G6). *

3

* Pri naročilu predelave garderobne omare (zmanjšanje širine) je potrebno določiti tisti del, ki se dejansko zmanjša po širini.

Primer 1: Šestdelna omara (G-G6 BŽ/O), sprememba širine (ožanje) desnega dela korpusa!

4
Primer 2: Petdelna omara (G-G5 BŽ/ČE) sprememba širine (ožanje) srednjega - enojnega korpusa!

5

Zmanjšanje širine vrat gardero. omare - 1 kos.

6

Zmanjšanje globine korpusa gardero. omare G-G2.

7

Zmanjšanje globine korpusa gardero. omare G-G3, G-G4, G-G3D.

8

Zmanjšanje globine korpusa gardero. omare G-G5, G-G6, G-G5D.

9

Zmanjšanje višine korpusa gardero. omare G-G2.

10

Zmanjšanje višine korpusa gardero. omare G-G3, G-G4.

11

Zmanjšanje višine korpusa gardero. omare G-G5, G-G6.

12

Zmanjšanje globine polic G-G12, G-G7.

13

Zmanjšanje širine polic G-G12, G-G7, G-V4, G-V5.

14

Zmanjšanje širine elementa G-DO1.

15

Zrcalna postavitev pisalne mize G-PM2, G-PM3.

16

Zmanjšanje dolžine postelje GLE, GLEK.

17

Povečanje dolžine postelje GLE, GLEK na 210, 220 cm.

18

Povečanje dolžine dna postelje BLE-D na 210, 220 cm.

19

Zmanjšanje dolžine dna postelje BLE-D.

20

Preglej katalog