Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Naše otroške in mladinske sobe so namenjene opremljanju sob vaših otrok od njihovih najzgodnejših trenutkov pa vse do najstniških let.

Varnost otrok je naše osnovno vodilo že pri oblikovanju pohištva in izbiri materialov. Osnovnim toplim barvam lesa je dodana paleta barv, ki naredijo prostor zanimivo igriv. Velika izbira elementov omogoča, da prostor prilagodimo vsem aktivnostim otrok.

Pri načrtovanju sobe bomo pozorni na to, da bo ta sestavljena iz treh sklopov. To so  sklopi za učenje in igro, za spanje in počitek ter tretji, prostor za shranjevanje.

Otroška soba

Otroške in mladinske sobe Planet

V otroški sobi otrok ne le spi, se igra in uči, temveč je to tudi prostor za vse otroške ustvarjalne ideje in skrivnosti, prostor za družbo s sorojenci, prijatelji in dobro knjigo, prostor za crkljanje in večerne pogovore s starši, ter prostor, kamor se otrok zateče, ko želi biti sam.

Preglej otroško sobo

Otroška soba

Mladinske sobe Globus

Čeprav barvno nekoliko bolj umirjena, je mladinska soba Globus kljub vsemu lahko razgibana.

Preglej otroško sobo

Otroška soba

Mladinska soba Center

Program Center je namenjen opremljanju različnih prostorov. Z njim lahko opremite spalnico, mladinski sobo, dnevno sobo, predsobo, še posebej primeren je za opremo apartmajev in garsonjer.

Preglej otroško sobo