Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Načrtuj sam

Pred vami je inštalacija računalniškega programa Gaston. Alples ima s strani izdelovalca programa (ib-CADy) priznano licenco za neomejeno distribucijo programa. S programom lahko postavljate v prostor (tloris in naris) elemente vseh programov Alplesovega pohištva. Postavljeno si lahko ogledate v 3D pogledu in si izpišete popis elementov.
Kot proizvajalec si pridržujemo pravico do tehničnih sprememb.

Zahteve

Izdelovalec programa (ib-CADy) za brezhibno delovanje Gastona priporoča naslednjo opremo:

Priporočena konfiguracija za prenosnike in/ali stacionarne računalnike:

  • procesor:Intel i5 ali boljši
  • pomnilnik: vsaj 4 GB DDR3 rama
  • grafična kratica (s podporo): Open GL 3.0 in vsaj 512MB video pomnilnika
  • Windows 7 32/64bit

Če želite preveriti vrednost narisanih sestavov lahko preko elektronskega naslova alples@alples.si za POHIŠTVO zaprosite za informativni cenik za gaston in vam ga bomo poslali po elektronski pošti.

Prejeto datoteko (cenik) shranite na svojem računalniku, nato pa jo uvozite v računalniški program za 3D izris pohištva. To storite tako, da v programu Gaston POHIŠTVO+vo, ki ste ga že namestili, odprete Nastavitve/Cene/Uvoz cenika, ter cenik uvozite. V tem primeru so navedene cene  drobnoprodajne cene brez DDV (22% oz.9,5% pri vgradnih omarah), zato je treba davek še dodati! To storite tako, da odprete v Gastonu Nastavitve/Začetne nastavitve in tam pri DDV napišete faktor 22 na levi za običajno pohištvo in 9,5 na desni, če boste risali tudi vgradne omare.

Cene so informativne. Informativne cene so drobnoprodajne cene z davkom izračunane iz veleprodajnih cen z upoštevanjem dogovorjenega faktorja. Ker pa trgovcem dogovorjenih drobnoprodajnih cen ni treba spoštovati, lahko informativne cene odstopajo od dejanskih drobnoprodajnih cen.

Za domačo rabo programa ni potrebno registrirati. Registracija je namenjena izključno za komercialne namene.

Program je nastal v okviru projekta Inteligentno pohištvo, ki je bil v okviru javnega razpisa »Spodbude za MSP v lesarstvu« delno financiran s strani Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) ter Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Operacija se je izvajala v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne naložbe »Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji«.

 

Gaston