Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kuhinje po meri

Kuhinje

Datum objave: 20.11.22

Na kaj moramo biti pozorni pri naročilu kuhinje po meri?

Kuhinje po meri so dan danes vse bolj zaželene saj si lahko pri izdelavi kuhinje po meri stranke posamezne elemente kuhinje in kuhinjske aparate namestijo točno po njihovih željah. Pri načrtovanju kuhinje po meri moramo biti pozorni na več stvari.  V prvi vrsti moramo biti pozorni na ureditev kuhinjskega trikotnika, ki obsega hladilnik pomivalno korito in kuhalni del, ki morajo biti med seboj smiselno povezani.

Kuhinje po meri

Pri ureditvi kuhinje po meri moramo vedeti, kako bomo kar najbolje izkoristili prostor, ki nam je na voljo. Pri izkoristku prostora je izjemno praktična vgradna omara, ki ponuja ogromno prostora tako za shranjevanje posode in kuhinjskih pripomočkov kot tudi živil. Pri shranjevanju živil si lahko pomagamo s t.i. ”izvlečenimi shrambami”, ki ponujajo ogromno prostora za shranjevanje živil, hkrati pa so živila enostavno dostopna. Nenazadnje ne smemo pozabiti na to, da vsaka kuhinja izgleda večje in bolj prostorno, če je pospravljena, zato je dobro, da čim več stvari postavimo za vrata elementov in tako pridobimo še nekaj prostora, ki ga lahko namenimo delovni površini. Če je kuhinja dovolj velika se lahko odločimo tudi za namestitev kuhinjskega otoka, ki bo še povečal delovno površino, prav tako pa kuhinjski otok ponuja ogromno prostora za shranjevanje.

Kako pravilno izbrati barve kuhinje?

Vsekakor pa pri urejanju kuhinje po meri ne smemo pozabiti na barve. Če je kuhinja manjša se je vsekakor bolje odločiti za svetlejše barve, ki bodo prostor optično še nekoliko povečale, če pa je kuhinja velika se lahko brez skrbi odločimo tudi za temnejše barve. V vsakem primeru pa lahko zmeraj kombiniramo različne barve elementov in lesene površine. V kuhinji se lahko odločimo tudi za kamnit kuhinjski pult, ki se lahko pohvali z izjemno dolgo življenjsko dobo. za shranjevanje.

Posamezni elementi kuhinje

 

Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti! Povezava: tukaj!