Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Zakaj izbrati mladinsko ali otroško sobo Magnet?

Otroške in mladinske sobe

Datum objave: 03.08.22

Brezčasnost dizajna

Pohištvo Magnet je na voljo v dveh osnovnih barvah – vedno aktualni beli barvi ter novem trendovskem hrastu, fronte so v  barvah hrasta, bele, modre, marelice in zelene, za popestritev pa se lahko odločite tudi za vzorec Magnet.

Prostorska prilagodljivost – izdelava elementov po meri in predelava elementov

S preprostim trikom do pohištva po meri — odprti regal s širino po meri. Odprti regali po meri prostora in želja –  modularni in popolnoma prilagodljivi.

Varnost – zaščita pred sevanjem (inovacija)

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet

Postelje in nočne omarice Magnet smo opremili z zaščitno prevleko, ki 99-odstotno prepreči prehod sevanja. Elementi so zasnovani tako, da je otrok preko mobilne naprave še vedno dosegljiv, sevanje pa se zmanjša na najmanjšo možno mero.

Tapecirana vzglavna končnica z zaščito proti sevanju – varno zavetje za boljši spanec.

Nočna omarica z zaščito proti sevanju – za boljšo regeneracijo in zdrav spanec.

Delovni kotički in domače pisarne

S pohištvom Magnet lahko sestavite pisalno mizo po meri, to pomeni, da sami določite njeno obliko (klasična ravna ali kotna), barvo in material. Na voljo imate 5 različnih podnožij, 3 dolžine plošč po meri, pri čemer najdaljša meri kar 2,40 m, debeline pa so vse 38 mm, kar zagotavlja potrebno trdnost, moč in stabilnost. Mizo lahko za piko na i dopolnite še s predalniki, policami, kockami, visečimi omaricami, oblogami in različno visokimi regali in omarami, seveda popolnoma prilagojenimi prostorskim zmogljivostim.  

Načrtovanje pisalnih miz po meri – pisalno mizo sestaviš sam!

Pisalna miza po meri je lahko postavljena na omarico ali predalnik prave višine. Tako ji zagotovimo nekaj zaprtega prostora in jo naredimo uporabnejšo.

Vgradne omare po meri skladne s pohištvom Magnet

Z Alplesovo vgradno omaro, narejeno po meri, boste pridobili prostor za shranjevanje, prilagojen vašim individualnim potrebam in željam. Z njo boste dosegli popoln izkoristek prostora tudi kadar je ta zahtevno oblikovan. Pri izdelavi po meri praktično ni omejitve. Omara lahko sega od stene do stene in od stropa do tal, lahko pa je tudi krajša in se zaključi z okrasno stranico oz. nižja od stropa in se zaključi s pokrivno ploščo. Izbirati je mogoče med drsnimi in klasičnimi vrati. Pri obeh tipih vrat je na voljo veliko različnih materialov in barv, od lesnih in barvnih dekorjev ter dekorjev v visokem sijaju, do lakiranih izvedb, barvnih stekel in ogledala. Lahko se odločite tudi za kotno vgradno omaro ali pa omaro v poševni mansardi. Prednost naših vgradnih omar je skladnost z ostalim Alplesovim pohištvom. Na ta način je mogoče opremiti celoten prostor z enakim pohištvom.

mladinska-in-otroska-soba-magnet

Izkoristek prostora v višino

Most za izkoristek prostora v višino — z bočno posteljo s predali ali brez njih

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet
Magnet_05D

Bočna postelja z dodatnim ležiščem- vseeno, ali za redno ali občasno uporabo, daje dodatno vrednost prostoru.

mladinska-in-otroska-soba-magnet

Predal pod posteljo – pameten način za boljši izkoristek prostora. Prostora je dovolj za dva polovična predala, lahko pa izberemo takega, ki zavzame ves prostor pod posteljo in ga z dodatno vzmetnico izkoristimo kot dodatno ležišče.

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet

Postelja in omara v enem kosu — z omarami pod ležiščem po izbiri

mladinska-in-otroska-soba-magnet

Velik izbor postelj

Vse postelje so v dekorjih korpusa – bela in hrast.

  • standardne,
  • bočne,
  • povišana,
  • dvižna, širine 140,
  • tapecirane ravne,
  • tapecirane z zaščito,
  • pograd klasični,
  • pograd z regalom.

Dimenzije; širine 90, 120, 140, dolžine 200, 210, 220cm.
Poleg obdelave hrasta in bele, bodo v ponudbi tudi postelje s tapecirano visoko vzglavno končnico v treh barvnih izvedbah; peščena, zelena, modra.

 

Pograd z regalom za več svetlobe, izkoriščen prostor in neskončne možnosti za igro.

Otroške in mladinske sobe Magnet

Pravokotno pod pograd postavljeno posteljo dopolnimo z nizkimi elementi, ki služijo kot nočna omarica in odlagalne površine. Odprti regal po meri v takem nizu omogoča popolno prilagoditev prostoru pod pogradom.

Otroške in mladinske sobe Magnet

Neskončnost kreiranja

Magnet razpira krila domišljiji in ustvarjalnosti. Širok izbor barv, materialov in uporabnih možnosti nudi neskončnost kreiranja po vašem osebnem okusu. Izbirate lahko med 6 različnimi ročaji, 11 garderobnimi omarami, 17 modeli postelj, 4 modeli pogradov. Več kot 100 različnih kombinacij pri enem elementu.

Funkcionalnost prostora

Opremimo lahko otroške sobe, mladinske sobe, sobe za dva, deloven sobe, domače pisarne. Lahko ustvarite unikatno kraljestvo za malčka, osnovnošolskega otroka ali mladostnika, kjer se bo lahko igral, družil s prijatelji, se učil, izražal svoj kreativnost ali se sproščal … in to vse dotlej, dokler ne bo zapustil domačega gnezda.

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet

Dolgoletna uporabnost  – soba raste z otrokom

Z dodajanjem elementov glede na potrebe otroka se soba spreminja iz otroške v mladinsko. Z zamenjavo pisanih front, ki jih je otrok prerasel, z resnejšimi, stara soba zaživi na novo.

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet

S kotno garderobno omaro boste ne le prihranili kar nekaj prostora, temveč tudi povečali kapacitete shranjevanja. To isto omaro za otroško sobo lahko z zamenjavo pisanih front, spremenite v kasnejšo resno mladinsko sobo. Prav tako lahko to storite pri otroški postelji in drugi otroški opremi, ki bo krasila vašo otroško sobo. Zaradi praktične zamenjave se boste znebili dodatnih stroškov ponovne zamenjave sobe in le popravili nekaj generalnih strani otroške opreme, ter s tem prihranili čas in denar.


Prednosti novih otroških sob Magnet:

  • prilagodljivost prostoru, sestavljivost,
  • večnamenska uporabnost s poudarkom na varnosti,
  • primerno za najmlajše, šolarje, najstnike in mladostnike,
  • različne postavitve pisalnih miz po meri, plošča 38 mm debeline,
  • širina postelj od 90 do 140 cm.


Povezava na katalog otroških sob Magnet!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris otroške sobe.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.