Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Izkoristite dneve odprtih kuhinj, ki do 31. oktobra prinašajo 24%* popust na vse kuhinje!

Prispeli so NOVI modeli kuhinj! Proslavljamo s popusti.

* 15% popust na vse kuhinje + 10% ugodnosti na takojšnje plačilo.
* * Popusti veljajo tudi v primeru plačila na obroke. 

Do konca akcije še:

5 razlogov, zakaj bi morali izkoristiti to ponudbo:

1. Več kot le 3D izris

Več ko le 3D izris vaše nove kuhinje – Alples vam poleg brezplačnega izrisa nudi tudi brezplačen termin z našimi notranjimi dizajnerji.

2. Strokovno vodenje

Strokovno vodenje: notranji dizajner vam bo strokovno svetoval, kako kar najbolje izkoristiti vsak cm vašega prostora in zagotoviti, da bo vaša nova kuhinja funkcionalna in elegantna.

3. Prilagojeni samo vam

Prilagojeni samo vam: zavedamo se, da imate edinstven okus in želje. Naš oblikovalec bo sodeloval z vami pri oblikovanju kuhinje, ki bo odražala vaš individualni slog in ustrezala vsem vašim potrebam. Naš notranji dizajner vam bo pomagal pri vseh odločitvah -> od izbire materialov do razporeditve glede na vaš prostor.

4. Slovenske kuhinje

Vsaka kuhinja odraža našo bogato slovensko tradicijo in trdno zavezanost kakovosti.

5. Enostaven nakup na obroke

Razumemo, da je nakup nove kuhinje pomemben korak. Z našo možnostjo enostavnega nakupa na obroke vam omogočamo, da svojo sanjsko kuhinjo pridobite brez nepotrebnih finančnih skrbi.

Dnevi odprtih kuhinj prinašajo tudi:

Brezplačna dostava
Brezplačna strokovna montaža
2 leti grancije na vse kuhinje
Dobava 30 do 60 dni
Brezplačna izmera vašega prostora
(po plačilu avansa)
100% prilagodljivost vašemu prostoru

Izredna kakovost nas je izstrelila med legende slovenskega pohištva.

Ali veste, da so kuhinje Alples priznane na slovenskem trgu zaradi trajnosti in izjemno konkurenčnih cen? Povprečna cena naše kuhinje znaša 5.500€.

Kaj pravijo drugi?

Ker smo kuhinjo naročali ravno ob koncu leta, se je naročilo sicer nekoliko zamaknilo, a smo bili, ko so nam kuhinjo dostavili in zmontirali, zelo zadovoljni. Vrata pomivalnega stroja, ki so bila na vrhu malce podrsana, so nam brez težav zamenjali. Kuhinja je zdaj v uporabi leto dni, z njo smo zelo zadovoljni, prav tako so nad njo navdušeni naši gostje, ki na oddih v Posočje prihajajo z vsega sveta. Hvala vam in še veliko zadovoljnih kupcev.
Mariša Bizjak

V salonu sva se takoj zagledala v kuhinjo Trento. To je bila ljubezen na prvi pogled. Za naju je to kuhinja z dušo. Očarala naju je zeleno siva barve, klasičen stil s klasičnimi detajli na pohištvu, lepe okrasne obloge in police za postavitev kuharskih knjig, romantične vitrine za babičin servis, veliki predali in omarice s profiliranimi vrati. Kaminska napa v kuhinji me je spominjala na babičino ognjišče v njeni kmečki hiši. Hvala vam in še veliko zadovoljnih kupcev.
Mojca in Brane Benedičič, Železniki

Po mesecu uporabe kuhinje, moram reči, da si boljše kuhinje ne bi mogla izbrati. Vsakič v njej z veseljem kaj dobrega skuham! Na splošno super zadovoljna! Pohvale tudi monterju Juretu Robleku, ki je delo opravil fenomenalno in profesionalno! Zadovoljna zelo!!
Damjana in Boris Pintar, Škofja Loka

Naročite si brezplačen 3D predogled vaše nove kuhinje*

*z naročilom brezplačnega 3D izrisa si rezervirate svoj popust. Če vam izris ni všeč, kuhinje preprosto ne naročite – tako preprosto!

Zagotovite si pravočasen termin za brezplačen, popolnoma neobvezujoč 3D izris in HITER dobavni rok!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Želite z nami kontaktirati prek telefona? Pokličite nas!

+386 4 51 18 100

Delovni čas

Pon. – Pet.: 09:00 – 19:00
Sob.: 08:00 – 12:00
Ned. in prazniki Zaprto