Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kvalitetno in natančno izdelano kosovno pohištvo podjetja Alples

Podjetje Alples med drugim proizvaja tudi izjemno kakovostno in trpežno kosovno pohištvo. Kosovno pohištvo za dom je lahko narejeno iz različnih materialov, med katerimi je še zmeraj najbolj priljubljen les. Izbirate lahko med minimalističnimi in tistimi nekoliko bolj bogatimi kosi kosovnega pohištva podjetja Alples.

Med kosovnim pohištvom za dom so še posebej priljubljene klubske mizice, ki jih lahko namestite ob sedežno garnituro v dnevni sobi, zelo priljubljene pa so tudi garderobne omare, ki ponujajo obilico praktično razporejenega prostora.

Poleg garderobnih omar smo pripravili tudi omarice za čevlje s policami. Praktične so tudi omare za čevlje, ki jih lahko namestite pod stopnice ter tako praktično uporabite prostor.

V program kosovnega pohištva spadajo še udobne in prijetne postelje različnih dimenzij ter pisalne mize.

Kosovno pohištvo

Komode

Komode spadajo med kose pohištva, ki jih lahko uporabimo marsikje v stanovanju in ne le v spalnici.

Preglej kosovno pohištvo

Kosovno pohištvo

Klubske mizice

Klubske mizice so eden izmed ključnih pohištvenih elementov skoraj da vsake dnevne sobe, čeprav na njih ne pomislimo takoj, kadar si predstavljamo dnevno sobo. Poleg praktičnosti sobo tudi popestrijo in to še posebej, če se prilagajajo ostalemu pohištvu. Prav zato so v ponudbi naših dnevnih sob med pohištvenimi elementi vedno tudi klubske mizice.

Preglej kosovno pohištvo

Kosovno pohištvo

Omarice za čevlje

Prostora za shranjevanje čevljev navadno ni nikoli preveč. Ali se naše potrebe povečajo, ker se je povečala količina čevljev, ki jih uporabljamo, mogoče se je povečala družina.

Preglej kosovno pohištvo

Kosovno pohištvo

Postelje

Naša široka ponudba spalnic in otroških sob nudi tudi širok izbor različnih modelov in izvedb postelj. Pri spalnicah so to francoske postelje ter zakonske postelje, torej postelje 160×200 ter postelje 180×200 cm.

Preglej kosovno pohištvo

Kosovno pohištvo

Pisalne in računalniške mize

Dandanes je pisalna miza ali računalniška miza prisotna v vsakem domu. Navadno ni le ena, celo več jih je, če le prostor to omogoča.

Preglej kosovno pohištvo

Kosovno pohištvo

Garderobne omare

Garderobne omare spadajo med osnovno opremo spalnic, mladinskih sob in predsob. Zato je naša ponudba garderobnih omar res široka in raznolika. Vsi Alplesovi programi predsob, spalnic, otroških in mladinskih sob ter programi za opremo celega doma vsebujejo garderobne omare.

Preglej kosovno pohištvo