Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija
HRAST NARAVNI D3331
HRAST SIVI D3332
HRAST HALIFAX SVETLI D1177
HRAST HALIFAX KONJAK D1182
OREH SVETLI D3775
BELA D939
MAGNOLIJA D222
BEŽ PEŠČENA D156
SIVA KAŠMIR D702
ZELENA D617
MODRA D540
LAHKI BETON D274
ČRNI RUSTI D490
BELA D939L
SAHARA D114L
QUARZ SIVA D118L
BELA D396L
MAGNOLIJA D921L
QUARZ SIVA D218L
BELA D340
SVILANATO SIVA D537
DIMNO SIVA D106
PEŠČENA D527
MAGNOLIJA D951
SIVO ZELENA D112
SAHARA D114
ANTRACIT D116
BELA D396
DIMNO SIVA D108
SVILNATO SIVA D070
TURKIZNA D102
PEŠČENA D927
MAGNOLIJA D921
SAHARA D214
ANTRACIT D216
LANENO SIVA D707V

Delovni pulti

Obloge

Opremljenost predalov

Shranjevalne rešitve

Kotne rešitve

Odpiralni mehanizmi

Osvetlitev

Rešitve za shranjevanje in ločevanje odpadkov

Nape


Navodila za sestavo, vzdrževanje

KUHINJE-GARANCIJA

KUHINJE-SPLOŠNA NAVODILA

KUHINJE-VZDRŽEVANJE IZDELKA

 

Kuhinje po meri za vsak dom

Popolnoma prilagodljive, izdelane za vsakega kupca posebej, individualna rešitev za vsako stranko, 100% prilagodljivost vašemu prostoru.

Velik izbor elementov omogoča individualne rešitve za vsak prostor

Prostor ni več težava. Dober nasvet in širok nabor elementov bosta vsako kuhinjo spremenila tako, da se boste v njej počutili prijetno in domače. Poleg klasičnih osnovnih elementov in visečih omaric imajo kuhinje Alples tudi številne namenske elemente za posebne primere. Kotni elementi (nizki in visoki), zaključne omarice, izvlečne kolone, vitrine, elementi za vgradnjo bele tehnike … Vsak prostor je edinstven in takšna bo tudi vaša nova kuhinja. Kuhinja je osrednji prostor doma, zato je še kako pomembno, da je funkcionalna, ergonomsko oblikovana, varna in da zagotavlja estetiko po željah stranke. Majhna kuhinja ali kuhinja z otokom – dobili boste kuhinjo po meri svojega prostora, ki bo ustrezala vašim željam. Ker pa danes ni več strogega ločevanja prostorov, lahko s kuhinjskimi elementi opremite tudi dnevno sobo ali jedilnico.

Različne kombinacije materialov, obdelav omogočajo izbiro kuhinje po vašem okusu.

Izbirate lahko med številnimi različnimi lesnimi dekorji, barvami front, stopnjami sijajnosti obdelave, ročaji, stili … Treba se je le malce poigrati z različnimi kombinacijami omenjenih materialov in površinskih obdelav, da se najde rešitev po vašem okusu. Ponujamo več modelov kuhinj, ki so lahko v najrazličnejših stilih – od podeželskega in modernega do klasičnega.

Široka paleta dodatnih elementov za popestritev kuhinje in opremo dnevne sobe

Danes je aktualna postavitev dnevne sobe in kuhinje v en odprt prostor. V teh primerih nastopi težava, kako ta skupni prostor opremiti, da bo deloval enotno in usklajeno. Pri kuhinjah Alples lahko kuhinjo ”podaljšamo” tudi v dnevnosobni del prostora, saj širok nabor dodatnih elementov omogoča tudi postavitev dnevne sobe. Tako bo odprt prostor deloval usklajeno in enotno.

Dolgoletne izkušnje in znanje, ki jih podjetje uporablja pri izdelavi pohištva, ter prepoznavno oblikovanje so garancija za kakovost tudi na področju izdelave kuhinj

Več kot 65 let nabiramo izkušnje na področju načrtovanja, oblikovanja, proizvodnje in prodaje pohištva. Ko dodamo še inovativne ideje, ustvarjalnost in zagnanost, dobimo največje podjetje za proizvodnjo kuhinj v Sloveniji. Dolgoletne izkušnje in znanje, ki jih uporabljamo pri izdelavi pohištva so garancija za kakovostno izdelavo in storitve. Skupaj nam zaupa že več kot 3.500.000 zadovoljnih strank oziroma 18.000 na leto.

Vgrajeno kakovostno okovje, vrhunski materiali, sistem blaženja ter kakovostna izdelava so garancija za dolgoletno brezhibno delovanje

• DEBELINA IVERNE PLOŠČE 18 MM za večjo trdnost kuhinjskih elementov.
• KAKOVOSTNA OBDELAVA ROBOV, ki so podvrženi večjim obremenitvam, s poliuretanskim lepilom za daljšo obstojnost.
• KALJENO STEKLO zagotavlja varnost in poveča odpornost proti lomu.
• SISTEMI BLAŽENJA poskrbijo za tiho zapiranje vrat in predalov.
• UPOŠTEVANJE ERGONOMSKIH ZAHTEV za varnejše in udobno delo.

Uporabnost elementov

Večja dostopnost – visoka omara z izvlečno kolono s polnim izvlekom. Pospravljeno in vedno na dosegu.
Večja preglednost – mini shramba, ki je vedno pri roki. Notranji predali s polnim izvlekom omogočajo optimalen izkoristek in preglednost notranjosti celotne shrambe. V predal lahko naložimo kar do 50 kg!
Večji izkoristek – kotna visoka omara s popolnoma izvlečnimi policami.
Boljša urejenost – sistem posod za ločeno zbiranje odpadkov. Odlično izkoriščen prostor pod pomivalnim koritom.
Večja preglednost – popolna ureditev predalov v kuhinji. Polni izvlek, mehko zapiranje, dostopnost in enostavno čiščenje.
In še in še.

2 leti garancije!

Ker zaupamo svojim izdelkom smo podaljšali garancijo! Dve leti brezskrbnosti (ob nakupu kuhinje podarjamo kar dve leti jamstva).

Storitve;

V ceno so vključene naslednje storitve:

  • BREZPLAČNO strokovno svetovanje, (naši svetovalci se redno izobražujejo, zato o kuhinjah vedo veliko več, kot boste našli na spletu, svetovali vam bodo najboljši strokovnjaki s področja oblikovanja ambientov).
  • BREZPLAČEN 3D izris (na vpogled),
  • BREZPLAČNA izmera na domu (po plačilu avansa pri kuhinjah in vgradnih omarah),
  • HITRA DOBAVA (določeni modeli kuhinj že od 30 do 60 dni, redno ploskovno pohištvo 21 dni, vgradne omare 60 dni od datuma naročila),
  • BREZPLAČNA dostava (nad vrednostjo 1.500 €),
  • BREZPLAČNA strokovna montaža (nad vrednostjo 1.500 €).

Slovenske kuhinje po najugodnejši ceni

Ne ponujamo velikih popustov, ampak smo cenovno najugodnejši!
Izdelava kuhinje po meri je v Alplesu cenovno zelo ugodna. Prepričajte se sami!
Kuhinjo vam izdelamo po meri vašega prostora in jo opremimo po vaših željah. Vsak element posebej ima svojo ceno. Skupek vseh elementov, pri čemer so upoštevani vsi leseni deli (pult, podnožje, okrasne stranice, pokrivne plošče …), sestavlja končno ceno kuhinje. Zato vas za natančen izračun cene prosimo, da nam posredujete dimenzije prostora ter želje glede postavitve in opreme. Seveda pa je za vse najlažje, če nas obiščete na enem od več kot 60 prodajnih mest, kjer vam nudimo strokovno svetovanje. Če boste zadovoljni s predlogom kuhinje, pridemo brezplačno na vaš dom. Dogovorili se bomo o vseh podrobnostih in še natančneje izmerili prostor.

Cene naših kuhinj se gibljejo od cca 2.000 € in vse do cca 6.000 €, v povprečju pa kuhinja stane 4.000 €. Cena je odvisna od velikosti kuhinje ter od izbora elementov in materialov.

Ponujamo vam veliko več kot le kuhinjo, ponujamo vam nov prostor, ki bo postal srce vašega doma.

 

65 let

Naše pohištvo je kakovostno z dolgoletno tradicijo.

Kvaliteta

Sodobne oblike in kakovostna izdelava podprte z brezhibno prodajalno storitvijo.

Naraven les

Ekološki, obnovljiv material, za katerega v procesu nastanka in predelave porabimo relativno malo energije in ima relativno nizek ogljični odtis.

Reciklaža

Reciklaža kartona.

Toplarna

V toplarni z lesenimi odpadki in ostanki biomase pridobivamo toploto in elektriko ter s tem oskrbujemo celo mesto.

EKO energija

S sončno elektrarno zagotavljamo trajno, racionalno in z ekološkega vidika čisto zeleno energijo.

Kakovost in brezčasen dizajn

Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu se dobro zavedamo dejstva, da bomo pridobljeni položaj lahko ohranjali in izboljševali, samo če bomo dosegali najvišje kakovostne standarde. Zelo veliko pozornosti namenjamo kakovosti na vseh področjih dela.

Že več kot 65 let nabiramo izkušnje na področju načrtovanja, oblikovanja, proizvodnje in prodaje pohištva. Ko dodamo še inovativne ideje, ustvarjalnost in zagnanost, dobimo največje podjetje za proizvodnjo pohištva v Sloveniji.

Dolgoletne izkušnje in znanje, ki jih uporabljamo pri izdelavi pohištva, so garancija za kakovost izdelave in storitev. Skupaj nam zaupa več kot 3.500.000 zadovoljnih strank oziroma 18.000 na leto.

Preberi več o podjetju

Sestavljivost in merska prilagodljivost

Ker smo si ljudje različni in imamo različne želje in potrebe, je povsem razumljivo, da si želimo pohištvo oblikovati sebi primerno.

Zato je pohištvo razvito tako, da si lahko  vsak oblikuje postavitev po lastnih željah, ki mu ustreza tako oblikovno kot funkcionalno.

Ker je pohištvo sestavljivo, se z malce iznajdljivosti za vsakogar se najde optimalna rešitev.

Sestavljivost pohištva vam tudi omogoča, da prostorsko izkoristite prostor, ki je žal velikokrat premajhen. To dosežete z kombiniranjem različno širokih, visokih in globokih elementov.

Kuhinje in vgradne omare izdelamo za vsakega kupca posebej. Vašemu prostoru se 100% mersko prilagodimo.

Več o pohištvu

Ponudba

Pestra in široka izbira materialov, barv, elementov in obdelav omogoča izbiro pohištva za vsak prostor in okus

Širok spekter programov omogoča, da opremimo kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, otroško in mladinsko sobo, kabinet, garderobno sobo, predsobo, domačo pisarno, turistično, hotelsko ali apartmajsko sobo.

En prostor lahko opremimo z več programi. Lahko je klasičen, podeželski, moderen ali trendovski, lahko je mladosten ali umirjen, lahko je svetel, temen, v različnih kombinacijah ali pa v več barvah.

Izbirate lahko med številnimi različnimi lesenimi dekorji, barvami, ročaji ... elementi, materiali in stili. Vedno se najde rešitev po vašem okusu.

Preberi več o pohištvu

Poskrbimo za vse

… ker so pomembne le vaše želje, za vse drugo poskrbimo mi!

  • INFORMATIVNA PONUDBA na podlagi predhodnega povpraševanja ob obisku našega salona, po telefonu ali elektronski pošti,

SVETOVANJE NAŠIH STROKOVNJAKOV glede ureditve notranjosti, izvedbe, barv in materialov. Naši svetovalci se redno izobražujejo, zato o kuhinjah vedo veliko več, kot boste našli na spletu. Svetovali vam bodo najboljši strokovnjaki iz področja oblikovanja ambientov.

3D IZRIS OMARE (na vpogled), da si boste lažje predstavljali naročeno pohištvo.

IZMERA PROSTORA NA VAŠEM DOMU (po potrditvi ponudbe oziroma po plačilu avansa pri kuhinjah in vgradnih omarah),

HITRA DOBAVA OZIROMA KRATKI DOBAVNI ROKI:

• za redno ploskovno pohištvo od 30 do 45 dni od datuma potrditve naročila,

nov mladinski program Magnet  60 dni od datuma potrditve naročila,

• za vgradne omare po naročilu od 45 do 60 dni od datuma potrditve naročila,

• za kuhinje po naročilu  45 dni, za lakirane kuhinje  60 dni, za kuhinjo Trento in Ikono pa 70 dni od datuma naročila,

• za standardne predelave in nadomestne dele 45 dni od datuma naročila.

DOSTAVA (brezplačna za kuhinje, vgradne omare in ploskovno pohištvo nad vrednostjo 1.500€)

STROKOVNA MONTAŽA POHIŠTVA NA VAŠEM DOMU (brezplačna za vgradne omare nad vrednostjo 1.000€, za kuhinje nad vrednostjo 1.500€, montaža ploskovnega program od 5 do 10% vrednosti).

Celovita storitev pri naročilu kuhinje

Kakovost / cena

Danes je na trgu velika izbira cenovno zelo ugodnega pohištva. To je pohištvo za enkratno uporabo iz nekakovostnega material in s temu primerno obdelavo.

Vgrajeno kakovostno okovje, vrhunski materiali, sistem blaženja ter kakovostna izdelava so garancija za dolgoletno brezhibno delovanje.

V Alplesu se zavedamo, da pohištvo ni konfekcija in da ga ne kupujemo le za krajši čas. Zato si vedno prizadevamo, da bi vam ponudili pohištvo sodobnih oblik z brezčasnim dizajnom in predvsem s kakovostno izdelavo, vse skupaj podprto z brezhibno poprodajno storitvijo.

Slovensko pohištvo po najugodnejših cenah.  Prepričajte se sami!

Ponujamo vam veliko več kot le pohištvo, ponujamo vam nov prostor, ki bo postal srce vašega doma.

… Ko stanovanje postane dom.

Slovenska kvaliteta

Zakaj izbrati Alples?

Visoko tehnološka proizvodnja, ki stalno stremi k posodobitvi in izboljšavam, je porok, da so izbrani materiali tudi kakovostno obdelani.

Preberi več