Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Predsoba je prvi prostor, ki vas pozdravi ob prihodu.  Običajno ni prostorna, zato je še toliko bolj pomembno, da je lepa in dobro organizirana.  Izbrano pohištvo za predsobo nam omogoča prav to – lepo in funkcionalno predsobo.

Obešalne stene in omare za plašče, omarice za čevlje, prostor, kamor lahko sedete, da se preobujete, so osnovni elementi predsobe.  Vsaka stvar bo tako na svojem mestu tudi, ko boste v ogledalu preverili svoj videz tik pred odhodom in pograbili ključe z mesta, kjer imate prostor za malenkosti, ki  jih potrebujete preden spet zapustite dom.

Predsoba

Predsobe Magnet

Ljudje smo družabna bitja, življenjsko smo odvisni od srečevanja in druženja. Srečni smo lahko, če se naše socialno življenje odvija v urejenih, barvno usklajenih in našim potrebam prilagojenih prostorih. Prvi v vrsti takih prostorov je vsekakor naš dom, kjer je naš vpliv na urejenost bivalnega okolja lahko največji.

Preglej predsobo

Predsoba

Predsoba Center

Program Center je namenjen opremljanju različnih prostorov. Z njim lahko opremite spalnico, mladinski sobo, dnevno sobo, predsobo, še posebej primeren je za opremo apartmajev in garsonjer.

Preglej predsobo