Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

ALPLES je zakon – Alples je bil in ostaja pojem visoke kakovost in lepega izgleda

Drugo

Datum objave: 20.12.22

Ko podjetje prejme takšno pošto, kot smo jo v Alples pred kratkim, so pozabljene vse skrbi in preprosto veš, da je poslanstvo podjetja pravo in opaženo.
Pismo naše stranke se glasi:

»Spoštovani,

Pošiljam vam fotografijo deklaracije vaše omare iz Alplesa. Kupljena dolgo nazaj (1971), a še vedno v odličnem stanju.

Bravo!

Lep pozdrav.«

S tovrstnim trajnostnim pristopom, ko nas pohištvo razveseljuje in nam služi dolga leta, naredimo največ za ohranitev našega okolja in planeta.


Odzivi naših strank na objavo na facebooku in istagramu;

Objavi;

Komentarji;


Alples d.d. je podjetje s 65 letno tradicijo na področju razvoja in izdelave visokokakovostnega pohištva in pohištvene opreme za ves dom in opremljanje različnih objektov po naročilu.

Znanje, izkušnje, lasten razvoj ter inovativnost je ključ, da vam lahko ponudimo strokovne storitve in vrhunske izdelke, ki bodo prispevali k uresničevanju vaših poslovnih ali stanovanjskih ambicij.

Od zamisli do končnega izdelka
Da bo opremljanje interierja vašega doma, poslovnega objekta ali druge nepremičnine enostavnejše, vam ekipa 140 zaposlenih ponujamo: svetovanje, načrtovanje, izdelava izrisov, predstavitev, izdelavo pohištva, dostavo in natančno montažo. Delujemo kot močna in tesno povezana ekipa, v kateri vsi vemo, da je kakovost končnega izdelka odvisna od vsakega koraka v procesu izdelave.

Eden ključnih elementov pri opremljanju objektov je hitra in strokovna odzivnost na želje in potrebe naročnika, kar dosežemo z lastno ekipo razvojnikov in arhitektov ter z veliko zmogljivostjo naše proizvodnje. Smo zanesljiv in kompetenten partner za celovito izvedbo opreme tudi večjih objektov, vse do 500 sob.

Kvalitetno, ergonomično in oblikovno dovršeno pohištvo je dragocena investicija v prihodnost, zato zaupajmo le najboljšim.

Preberi več o nas