Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kakovostna, moderna in prostorna kuhinja podjetja Alples

Kuhinje

Datum objave: 19.03.20

Že dolgo časa smo se odločali za nakup nove kuhinje in ko smo se odločili za podjetje Alples se nam niti sanjalo za kako dovršeno in kakovostno kuhinjo smo se odločili. Poleg tega smo bili izjemno pozitivno presenečeni tudi nad prijaznostjo in strokovnim znanjem vseh vpletenih, pohvaliti pa velja tudi monterje v Salonu pohištva Novi dom, ki so kuhinjo v prostor namestili zares profesionalno.

Moderna kuhinja, ki so nam jo izrisali in montirali v Salonu pohištva Novi dom je prav takšna kot smo si jo zmeraj želeli. Ravne in sijoče površine se med seboj odlično barvno dopolnjujejo, ker je kuhinja brez ročajev pa deluje še veliko bolj moderno in čisto. Ravne površine v lesku odlično dopolnjuje kamnita stena, ki se razprostira za pultom, vse skupaj pa poudari še odlična osvetlitev, ki so nam jo svetovali v salonu. Kuhinja poleg vsega deluje še izjemno prostorno, delo v njej pa je pravi užitek.

Praktična razdelitev prostora znotraj elementov olajša kuhanja

Poleg vrhunskega izgleda kuhinje pa nikakor ne smemo pozabiti na praktičnost, ki jo kuhinja ponuja. Delovne površine je dovolj, saj je kuhinja zares prostorna. Poleg tega moramo omeniti tudi praktično razporeditev prostora v notranjosti elementov. Poleg izvlečnih predalov, ki ponujajo obilico prostora, stvari pa so enostavno dostopne, saj celotno vsebino pripeljemo iz predala, je potrebno izpostaviti tudi organizatorje posode, začimb in pribora, s katerimi lahko notranji prostor elementov še dodatno organiziramo in ga tako uredimo, proces kuhanja pa je takoj lažji.

K enostavnemu in tekočemu procesu v kuhinji pa pripomore tudi idealna razporeditev ”delovnih” postaj (hladilnika, kuhalne površine in pomivalnega korita), ki si sledijo v logičnem sosledju in so med seboj ravno prav oddaljene. Odlično je umeščena tudi pečica, ki se nahaja na višini. Čeprav smo sprva dvomili v praktičnost te namestitve, se je pokazala za nepogrešljivo. Vso dogajanje v pečici lahko brezskrbno spremljamo kar stoje, veliko enostavneje pa je tudi upravljanje s pečico in z jemanjem stvari iz pečice.

Vzdrževanje kuhinje je preprosto in enostavno

Pozabiti ne smemo niti na enostavno vzdrževanje kuhinje. Kljub lesku na površinah, se madeži skoraj ne poznajo, v kolikor pa kakšnega opazimo, ga preprosto odstranimo s čistilom za razmaščevanje. V salonu Alples Novi dom Šempeter so nalogo tako opravili zares odlično in poskrbeli, da je naša kuhinja prav takšna kot smo si jo zmeraj želeli, sama izkušnja nakupa in montaže kuhinje pa je bila mirna in prijetna!


Salon pohištva Novi dom
Stanka Pišot s.p.
Cesta Goriške fronte 81/a
Šempeter pri Gorici
http://www.novidom.net
Tel: 05/3934800
E-mail: info@novidom.net
E-mail: novidom@siol.com


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj in cenovne primere!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!