Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Mlade družine se vračajo po novo pohištvo

Kosovno pohištvo
Kuhinje

Datum objave: 18.05.17

Lepa, funkcionalna in cenovno ugodna Alplesova oprema za mlado družino

Že starši so imeli z Alplesom dobre izkušnje zato sva se tudi midva odločila, da preveriva vaše pohištvo. Za Alples pohištvo sva se prvič odločila pri nakupu spalnice, ki sva jo zagledala v razstavnem salonu v Škofji Loki. Vsebovala je želene mere postelje in garderobne omare. Le nočne omarice nama niso bile všeč, pa še po merah se nama ne bi izšlo tako, da sva vzela posteljo brez njih.

Zaradi dobre izkušnje s spalnico sva si ogledala tudi izbiro dnevnih prostorov. Takoj nama je v oči padel sestav Prizma. Zelo so nama bile všeč možnosti kombiniranja in različnih sestavnih delov – skratka ljubezen na prvi pogled. Nakup je potekal brez težav, razen ob dostavi smo dobili ena vrata napačne barve in smo potem precej tednov čakali na zamenjavo in odvoz napačnih. Z nakupom smo zelo zadovoljni, sploh z zelo preprostim čiščenjem, prahu se praktično ne vidi in celo po slikarskem podvigu našega malčka na bela vrata omar, se je vse z lahkoto očistilo brez vidnih posledic.

Po nekje pol leta smo zbrali pogum še za nakup kuhinje.  Ko je prišel na dom letak s popusti v Alplesu, sva si morala ogledati ponudbo še v živo. Sicer se nama je cena s popustom zdela nekako normalna cena za tako kuhinjo in sva sklenila, da vas obiščeva v salonu. Najprej smo pri obisku poskušali najti najbolj funkcionalno rešitev pri postavitvi omar, saj sva že imela prostostoječi hladilnik. Po najinih takratnih idejah oz. željah sva dobila prvo ponudbo. Ko sva stvar še malo predebatirala sva prišla do končne ideje postavitve glede na že obstoječe priključke. Najin drugi obisk pa je obrodil sadove.

Pri tem morava pohvaliti vašo prodajalko Karmen, ki je brez težav odgovarjala na vsa najina vprašanja in iskala najugodnejše rešitve, ki so ustrezale proračunu mlade družine. Prav tako je vaš montažer z odliko opravil svojo nalogo, zamenjal ob dostavi poškodovano fronto in pojasnil vso delovanje predalov na mehko zapiranje.

Po tem sva si izbrala še eno manjšo omaro iz sestava Globus za v predsobo.

Po več kot enem letu stalne uporabe, nama še vedno ni žal, da sva izbrala Alples, saj je celoten sestav kvaliteten, ustreza našim potrebam, še vedno vsa vodila v omari brezhibno delujejo in tudi čiščenje je zelo enostavno. Opazila pa sva, da se je fronta pri predalu za odpadke, ki se največ odpira in zapira, nekoliko povesila, kar se opazi. Drži jo namreč le en par vodil.

Če na koncu pogledam imamo praktično celotno pohištvo od Alplesa. V prihodnje si obetamo opremiti še otroško sobo in najbrž bomo preverili tudi vašo ponudbo. Če pa nam boste lahko ponudili še kakšen dodaten popust bomo pa še toliko bolj veseli.