Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

MODERNE KUHINJE URBANA

Kuhinje

Datum objave: 30.11.20

Moderne kuhinje Urbana z značilnimi čistimi linijami odražajo sodobnost in brezčasnost. Ta moderna kuhinja je vsekakor odlična izbira za tiste, ki vam poleg funkcionalnosti in kakovosti veliko pomeni tudi sodoben videz. Od elegantne do drzne sodobne kuhinje. Preplet lesa in barvnih lakiranih površin je preplet narave in urbanosti, kar daje pohištvu pridih klasične kuhinje . Nasprotno pa enotna barva lakiranih sijajnih površin prinaša v kuhinjo navdih svetovljanstva. S premišljeno izbiro osnovnih in dodatnih elementov ter z ustreznimi prilagoditvami prostoru, kjer so te potrebne, boste dobili kuhinjo po meri. Funkcionalni ergonomsko oblikovani elementi za kuhinjo so narejeni iz kakovostnih materialov ter imajo vgrajeno kvalitetno okovje. Funkcionalnost še povečajo razni dodatki, za predale, ko so protizdrsne podloge, držalo krožnikov, pregradni sistemi, vložki za jedilni pribor, sistemi košev… Z njihovo uporabo bo vaša kuhinja enostavna za uporabo in vzdrževanje. Izkoristite možnost strokovnega svetovanja in brezplačnega 3D izrisa kuhinje s pomočjo profesionalnega računalniškega programa.

 


Še več kuhinj Alples si lahko ogledate na naši spletni strani www.alples.si ali v našem  katalogu, ki si ga lahko naročite kar na dom.

Prednosti naših kuhinj si oglejte➡️ tukaj.

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali jih obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples. In ne pozabite, na trenutne ugodnosti!!

Za dodatna vprašanja pa nas lahko tudi pokličeš na 04-51-18-304/306/307 ali pišeš na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu  ➡️ https://bit.ly/2wFhPuW