Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Z veseljem kaj dobrega skuham

Kuhinje

Datum objave: 10.05.18

Sem Lea Mederal Gams, televizijska voditeljica, novinarka in vlogerka. Na televiziji Tv3 snemam zanimivo popotniško oddajo Potep z Leo, v kateri predstavljam zanimive izletniške točke. V eni izmed oddaj sem obiskala in predstavila tudi kraj Železniki z okolico, kjer se nahaja podjetje Alples.

Sama sem nad tem slovenskim proizvajalcem več kot navdušena. S partnerjem sva se lani odločila za prenovo stanovanja in ker sva želela stanovanje kvalitetno opremiti, sva se odločila, da kuhinjo naročiva pri Alplesu, ki slovi po kvalitetnih materialih in po tem, da kuhinje zdržijo mnooogo let. V Alplesovem studiu na Vrhniki sva pri prodajalcu Željku naročila kuhinjo Satino v magnolija barvi s kombinacijo belega hrasta, saj so nama všeč svetlejši odtenki … in prav sva se odločila! Kuhinja je izpadla zelo moderna, svetla in prostorna. Odločila sva se jo popestriti tudi  z manjšim otokom, saj imava rada velike delovne površine. Poleg tega nama je pri kuhinji všeč, da ima vodila z mehkim zapiranjem in polnim izvlekom predalov. Predalov imava res veliko, zato imava lonce, kozarce in druge kuhinjske pripomočke smiselno razporejene po kuhinji. Velik plus kuhinje je tudi izvečna shramba in izvlečni predal za shranjevanje olja, kisa in omak. Takšne predalčke menim, da bi moral imeti vsakdo v kuhinji! Omenila pa bi še, da kuhinjo zelo lepo popestrita tudi 2 vitrini iz satiniranega stekla in beli sijaj.

Po nekaj mesecih uporabe kuhinje, moram reči, da si boljše kuhinje ne bi mogla izbrati. Vsakič v njej z veseljem kaj dobrega skuham!