Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Izdelava Alples kuhinje po meri

Kuhinje

Datum objave: 15.06.24

Moderna kuhinja z lesenimi elementi nas navda z domačnostjo in toplino

Izdelava Alples kuhinje po meri je v zadnjih letih vedno bolj priljubljena izbira številnih kupcev. Temu je tako, saj v kuhinji preživimo ogromno časa, zato je prav, da oblikovanju posvetimo posebno pozornost. Pomembno je, da se v njej počutimo domače, udobno in prijetno. Z lesenimi elementi in zemeljskimi toni je to enostavno doseči, saj nas les v mislih popelje nekam daleč od divjega sveta. Poveže nas z naravo, obenem pa nas navda z neverjetno toplino. Pri nas se sicer ne posvečamo le estetskemu videzu, temveč tudi inovativnim rešitvam, zaradi katerih so kuhinjski elementi še posebej praktični. Sodobno eleganco povezujemo s funkcionalnim dizajnom, zato so naše moderne kuhinje zares nekaj posebnega.

Novi modeli kuhinj Aroma navdušujejo z elegantnimi kuhinjskimi elementi

Nov model kuhinj Aroma s furnirano fronto nas očara z naravno lepoto in svojo funkcionalnostjo. Tudi vi sovražite prstne odtise, ki si pojavljajo na frontah kuhinjskih omaric? Model Aroma je prav iz tega razloga nekaj posebnega, saj so furnirane in barvne IXTEX fronte zaščitene pred prstnimi odtisi. Ta super mat površina (nano lakiranje) je svilnato gladka na otip, na njej pa se pri dotikanju sledi ne poznajo. Čiščenje in vzdrževanje sta zato izjemno enostavna, kar je v današanjem hitrem življenjskem tempu izjemnega pomena.

Za izdelavo kuhinje po meri se je smiselno odločiti tudi iz estetskih razlogov. Novi modeli modernih kuhinj izgledajo preprosto, elegantno in hkrati izjemno domače. Barvna paleta posameznih delov je izjemno pestra, saj lahko izbirate med različnimi odtenki sive, antracitno, burgundsko rdečo, temno modro,turkizno in gozdno zeleno barvo, vzorci terazza ter barvami hrasta. Ponašajo se tudi z novimi barvami korpusov, bela, titan siva in antracit. Vsak kuhinjski element lahko oblikujete po svojih željah ter tako ustvarite svojo sanjsko kuhinjo, kjer se boste vedno počutili povsem sproščeno.

Smo strokovnjaki za izdelavo kuhinj po meri

Naše kuhinje, izdelane po meri, so povsem prilagodljive, kar vam omogoča popolno svobodo. Oblikujete lahko vsak cm posebej, saj je mogoče spreminjati tako globino, kot tudi širino in višino posameznega kuhinjskega elementa. Celotno kuhinjo je tako mogoče prilagoditi dotičnemu prostoru. Ker ponujamo velik izbor namenskih elementov, je prav vsak model edinstven, varen, ergonomsko oblikovan, funkcionalen in estetski. Za popoln videz poskrbijo različni materiali in obdelave, kot so lesni in barvni dekorji, lak laminati, iverali, laki, furnir, kompakt, sijaj in mat obdelava, različni ročaje in stili.

Delovna plošča iz kompaktnega laminata so izjemno trpežne, trajne, odporne na temperaturo in vlago, higienične in varne za stik z živili, odporne proti madežem in enostavne za čiščenje ter moderne. Površinska struktura kompakta ustvarja vtis naravne kamnite površine z značilno prijetno toplino.

Ker želimo le najboljše za naše stranke, se posebej posvečamo kakovosti posameznih materialov. Iverne plošče so debele 18 mm, kar zagotavlja večjo trdnost, robovi so obdelani s poliuretanskim lepilom za daljšo obstojnost, uporabljeno steklo pa je kaljeno, kar poveča varnost. Vsi kuhinjski elementi so prav tako opremljeni s sistemi blaženja, ki poskrbijo za tiho zapiranje vrat in predalov. Ker ob nakupu kuhinje podarjamo kar 2 leti garancije, ste lahko prepričani, da so naši izdelki zares kvalitetni. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam in znanju ustvarjamo inovativne in estetske rešitve, ki vas bodo navduševale še vrsto let.

Povežite moderno kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo

Odprt tloris in povezovanje med prostori je vedno bolj v trendu. V mnogih domovih opazimo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo v istem, velikem prostoru, kar spodbuja interakcijo med družinskimi člani. Izdelava kuhinje po meri se torej ne bi smela končati pri kuhinjskih elementih, temveč bi se za popoln videz morala povezovati z ostalim pohištvom.

Prav to je novost, ki jo ponujamo našim strankam. Ker se v naši ponudbi skriva širok nabor elementov, kot so jedilne mize po meri, regali, predalniki, vitrine in klubske mizice, lahko oblikujete celoten prostor naenkrat. Z ujemajočimi zaključki omaric, dopolnjujočimi barvami in ustrezno osvetlitvijo, boste ustvarili harmoničen ter celovit videz in slog. Zahvaljujoč popolni harmoniji boste vsak dan v prostor vstopili z nasmehom na obrazu. Z ostalimi družinskimi člani boste preživeli več časa, med kuhanjem, obedovanjem in gledanjem televizije pa se boste počutili bolje. Pri oblikovanju moderne kuhinje, jedilnice in dnevne sobe vam bomo z veseljem svetovali.

Izkoristite popuste novih modelov kuhinj

Čeprav vas bodo novi modeli kuhinj navdušili že s svojim izgledom in funkcionalnostjo, pa vas bo v dobro voljo spravila tudi cena. Svetujemo vam, da čimprej rezervirate osebnega notranjega oblikovalca, s katerim bosta brezplačno ustvarila 3D izris vaše nove kuhinje. Le-ta je sicer popolnoma neobvezujoč. Če vam izris ne bo všeč, kuhinje enostavno ne rabite naročiti.

Naši dizajnerji se tekom postopka sicer trudijo ugoditi vsem vašim željam in zahtevam, obenem pa vam strokovno svetujejo in opozorijo na vsako malenkost. Prav to je prednost izdelave kuhinje po meri, saj so vsi elementi prilagojeni vašim zahtevam, vsak cm pa je pametno izkoriščen. Da ne bi prišlo do napak, nudimo tudi brezplačno strokovno izmero na domu, dostavo in montažo. Po ugodni ceni si lahko zdaj ustvarite sanjsko kuhinjo, ki ste si jo vedno želeli, naši monterji pa jo bodo brezhibno zmontirali. V primeru reklamacij, bo postopek stekel zelo hitro, saj vse kuhinje delamo sami.

Naročite se na brezplačni 3D izris in oblikujte kuhinjo, o kateri sanjate že celo življenje.