Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Pri nakupu pohištva po naročilu ponujamo svetovanje na daljavo

Kuhinje
Vgradne omare

Datum objave: 01.12.20

V času, ko nas je korona kriza že do dobra postavila na nova realna tla, smo se morali tako ponudniki kot tudi kupci spoprijeti z novim izzivom – “Kako v času korona krize kvalitetno opremiti stanovanje?”. Posameznik, ki se z opremljanjem ne spoprijema vsak dan, ima namreč premalo izkušenj, da bi lahko stanovanje opremil zares tako kot si želi. V podjetju Alples vam bomo s svojimi strokovnjaki priskočili na pomoč kar s pomočjo svetovanja na daljavo. Tehnologija nam dan danes omogoča, da lahko svojim strankam nasvete ponudimo kar preko spleta in tako poskrbimo za brezhibno opremljeno stanovanje naših strank tudi med epidemijo. Seveda pa so prednosti še druge. S pomočjo svetovanja na daljavo boste prihranili tudi čas, saj se boste o vsem lahko odločali iz udobja svojega doma.

Svetovanje na daljavo

Kaj od vas potrebujemo, preden s svetovanjem na daljavo pričnemo?

Ker gre pri nakupu pohištva po naročilu za svetovanje na daljavo, vas naprošamo, da nam v naprej pripravite tloris prostora, ki ga boste opremljali. To je še posebej pomembno, kadar se odločate za pohištvo po naročilu, saj je nujno, da pohištvo popolnoma ustreza meram in potrebam prostora. Če nam tlorisa ne morete zagotoviti, vas naprošamo, da nam priskrbite natančne mere prostora, saj bomo lahko samo tako poskrbeli za kvaliteten izris kuhinje ali drugega pohištva v našem programu. Naslov za pošiljanje je alples@alples.si, poleg pa nam lahko dopišite svoje želje, ne pozabite pa dopisati tudi telefonske številke in okvirnega termina, v katerem bi se svetovanje na daljavo izvedlo. Ideje za pohištvo lahko najdete na naši spletni strani ali v katalogih, kjer se vam ponuja pestra izbira različnega kvalitetnega in estetsko dovršenega pohištva podjetja Alples.

Obrazec za povpraševanje kuhinj

Z našo ekipo s strokovnim znanjem podkovanih svetovalcev, bomo izdelali optimalno postavitev oziroma 3D izris po meri za vaš prostor in z upoštevanjem vaših želja. Vse skupaj vam bomo poslali v predogled. Po elektronski pošti vam bomo skupaj s ponudbo poslali tloris, naris, 3D izris in QR kodo. Sledijo lahko vsi možni popravki in sicer preko telefona ali spleta. S pomočjo edinstvenega 360 efekta si lahko sedaj vašo bodočo kuhinjo ogledate v živo, še preden bo pohištvo poslano v izdelavo.

Svetovanje na daljavo po korakih na primeru kuhinje;

✔️1. korak

Oglejte si našo spletno stran alples.si in spletne kataloge kuhinj. Izberite si svoj najljubši model, barvo, delovno ploščo in ročaj ter detajl postavitve, ki vam je še posebej všeč. Lahko nam zapišete tudi vaše želje glede bele tehnike.

✔️2. korak

Pripravite svoj tloris ali mere prostora ter nam ga pošljite prek obrazca ali direktno na naslov alples@alples.si. Ne pozabite zapisati svoje telefonske številke, da vas lahko pokličemo v primeru kakršnih koli vprašanj.

✔️3. korak

Po meri bomo izdelali optimalno postavitev s 3D prikazom. Pri tem bomo upoštevali vaše želje in vaš razpoložljiv prostor. Grafični prikaz in ponudbo vam bomo poslali v predogled. Sledijo vsi možni popravki, preko telefona ali spleta.

✔️4. korak

Poskrbeli bomo za kvalitetno kuhinjo po vaših merah in željah, najboljšo ceno ter brezplačno izmero, dostavo in montažo. Vse storitve se bodo izvajale v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).

Zagotavljamo vam skrbno izvedbo naročila.

Kako pričeti z načrtovanjem vgradne omare?

V zadnjem obdobju dobivamo veliko povpraševanj po izrisu vgradne omare. Ko se odločimo za nakup vgradne omare, je nujno potrebno upoštevati funkcionalnost. Notranjost vgradne omare naj bo razdeljena v različne ”sklope”. Seveda moramo poskrbeti za del omare, kamor bomo stvari obešali, pozabiti ne smemo na police za odlaganje stvari. Velikokrat pa nam prav v vgradni omari pridejo prav predali, ki se včasih izkažejo za veliko bolj praktične kot police. Predale lahko namreč izvlečemo in tako enostavno dostopamo do celotnega odlagalnega prostora, medtem ko do stvari, ki smo jih postavili na zadnji del police težje dostopamo.

Obrazec za povpraševanje vgradnih omar

Se je bolje odločiti za višjo ali nižjo posteljo po naročilu?

Nemalokrat pri svetovanju na daljavo naletimo tudi na vprašanje o nakupu postelj po naročilu. Postelja je kos pohištva, ki mora našemu telesu ponuditi 100% udobje, saj bomo v njem preživeli približno tretjino svojega življenja. Dan danes je veliko povpraševanja po višjih posteljah. Višje postelje veljajo za nekoliko udobnejše sploh pri vstajanju in leganju na njih. Poleg tega pa se lahko višje postelje pohvalijo z veliko prostora pod ležiščem, ki ga lahko koristno izrabimo za shranjevanje posteljnine ali drugih zadev, ki jih ne potrebujemo vsak dan. Ne glede na dizajn postelje, pa je potrebno poskrbeti tudi za kakovostno ležišče, ki nam bo s kvalitetnim posteljnim okvirjem zagotovilo udoben in trden spanec.

Obrazec za povpraševanje ploskovnega pohištva

Naše primarno poslanstvo je, da pomagamo kupcem pri ustvarjanju doma, zato smo vam še vedno na voljo na e-pošti salon@alples.si in na telefonu 04-51-18-304, 04-51-18-306 ali 04-51-18-307 .


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!