Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kakovostno, ergonomično in oblikovno dovršeno pohištvo je dragocena naložba v prihodnost.

Priznanja in nagrade

Datum objave: 14.03.22

V podjetju Alples se zavedamo, da pohištva ne kupujemo za kratek čas, ampak hočemo uživati v njegovi oblikovalski dovršenosti, funkcionalnosti in brezčasnem designu več desetletij, zato že pri razvoju do potankosti razdelamo prav vse detajle. Zagotavljamo visoko kakovost, naravne materiale, brez odvečnih za ljudi in okolje škodljivih dodatkov, torej je naša proizvodnja do okolja prijazna in trajnostno naravnana. Zato smo mnenja, da je kakovostno, ergonomično in oblikovno dovršeno pohištvo dragocena naložba v prihodnost.

Eden ključnih elementov je hitra in strokovna odzivnost na želje in potrebe naročnika, kar dosežemo z lastno ekipo razvojnih inženirjev in arhitektov, zavzetostjo vseh zaposlenih ter z veliko zmogljivostjo lastne proizvodnje.

Želje in potrebe uporabnikov pohištva zahtevajo individualni pristop. Kuhinjsko pohištvo, vgradne omare oz. omare po meri, se morajo popolnoma prilagoditi meram prostora, arhitekturnim detajlom ter vsem ostalim zahtevam in željam. V podjetju v svoje procese implementiramo nove digitalne rešitve za konstruiranje, avtomatsko povezavo s proizvodnjo in prodajno podporo, ki zagotavlja hitrejše odzive na potrebe strank in še boljšo kakovost. Za lažjo in pravilno odločitev pri nakupu pohištva je danes potrebna vrhunska 3D vizualizacija, kjer detajli kupca navdušijo in prepričajo.

Zgolj pohištvo v osnovni funkciji danes ni več dovolj, podjetje sledi razvoju inovativnih rešitev za dobro počutje in zdravje uporabnika, zato je razvilo pohištvene elemente:

  • z inovativno vgrajeno zaščito pred radio-frekvenčnimi elektromagnetnimi sevanji (RF EMS), ki jih oddajajo mobilni telefoni in ostale brezžično povezane naprave.
  • čutnih zaznav, pri katerih uporabnik z izbiro kombinacij barv svetlobe, zvokov in vonjev vpliva na svoje trenutno, ali želeno počutje.

Bronasta nagrada GZS za pohištvo z zaščito pred elektromagnetnim sevanjem

Magnet – zaščita proti sevanju na tapecirani vzglavni končnici

zaščita proti sevanju Otroške sobe in mladinske sobe Magnet

 

Zdravju prijazno pohištvo je privedlo do članstva Zelenega omrežja Slovenije

Potrdilo o članstvu Zelenga omrežja Slovenije

Tehnološko pohištvo in certifikat zaupanja Platinaste bonitetne odličnosti 2021

»Ko stanovanje postane dom.«

Tradicija podjetja Alples

Alplesovi lesnoobdelovalni stroji delujejo že od davnega leta 1955. Že od nekdaj je sinonim za kvaliteto in se že skoraj označuje za slovensko dediščino. Pohištvo podjetja Alples d.d. obsega inovativno zasnovane otroške sobe, spalnice, vgradne omare, dnevne sobe, predsobe, in kuhinje. Podjetju stranke zaupajo že 67 let.

Če si tudi vi želite svoje stanovanje ali hišo spremeniti v dom, torej ni več dvomov, kam se je najbolje obrniti po nasvet. V Alplesu vam zagotavljajo celovito storitev in kompletno opremo za vašo nepremičnino na enem mestu. Z naročilom njihovega pohištva boste podprli slovensko gospodarstvo, predvsem pa večje naročilo pohištva pomeni za vas tudi prihranek. Kajti, saj veste: če kupite več, na koncu plačate manj!


Več: www.alples.si

Kakovostno, ergonomično in oblikovno dovršeno pohištvo je dragocena naložba v prihodnost.