Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Moderna in izjemno prostorna kuhinja Ikona

Kuhinje

Datum objave: 12.07.19

Kuhinja Ikona pooseblja minimalističen in izjemno moderen stil opreme v kuhinji, hkrati pa ponuja obilico prostora tako za kuho kot tudi za shranjevanje kuhinjske posode, pripomočkov in živil. Elementi kuhinje so beli, linije pa so ravne in ostre, ploskve kuhinjskih elementov pa seveda čiste. Namesto ročajev, ki bi na kuhinji nekako izstopali, smo se odločili za rezkane robove na ploskvah, ki služijo kot ročaji in se odlično obnesejo. Z dodatkom lesa kuhinjo čudovito povežemo z naravo in ji tako dodamo pridih domačnosti in občutka topline, čeprav celotna zasnova kuhinje Ikona ostaja izjemno moderna.

Veliko ljudi, sploh zato, ker je kuhinja brezročajna, zaskrbi, kako bo z madeži na svetlih kuhinjskih frontah. Zagotovimo vam lahko, da so skrbi popolnoma odveč, saj je kuhinja enostavna za vzdrževanje in jo v primeru, da madeže opazimo, zgolj očistimo z vlažno krpo ali morda celo še bolje – z razmaščevalcem. Tako bomo iz kuhinjskih front pobrali umazanijo, kuhinja bo svetleče bela. Seveda pa zaradi rezkanih ročajev, ki smo jih skrili za ploskve elementov, pri odpiranju vrat njihove površine ni potrebno zares prijemati z roko, madežem na vratih pa se bomo tako z lahkoto izognili.

Razporeditev prostora v kuhinji je praktično zasnovana

Poleg čudovitega izgleda pa se lahko kuhinja Ikona pohvali tudi z izjemno praktično razporeditvijo prostora. Ob veliko delovni površini smo poskrbeli tudi za dovolj shranjevalnega prostora, kamor lahko pospravimo tako posodo in kuhinjske pripomočke kot tudi živila. V kolikor prostor dopušča se velja odločiti za kuhinjo s kuhinjskim otokom, ki bo poskrbel za dodatno odlagalno površino ter obilico delovne površine, ki je med ustvarjanjem v kuhinji ni nikoli preveč. Pečica je v kuhinji Ikona postavljena nekoliko više, kar nam zagotavlja, da je pripravljanje slastnih jedi v njej veliko enostavnejše – lažje spremljamo samo dogajanje v pečici, poleg tega pa tudi enostavneje dostopamo do njene vsebine.

Nasploh so kuhinjske postaje odlično razporejene, delo v kuhinji pa je tako praktično in poteka tekoče. Kuhalni prostor, pomivalno korito in hladilnik si namreč sledijo v logičnem sosledju, med njimi pa je dovolj prostora za odlaganje različnih kuhinjskih pripomočkov in živil, ki jih med kuhanjem s pridom uporabljamo, kljub temu pa so si postaje dovolj blizu, da naše delo v kuhinji ni oteženo. Kuhinja tako zagotavlja dovolj prostora tudi če se za kuhanje odločimo v dvoje ali če se odloči v kuhinji dobrote pripravljati kar cela družina.


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj in cenovne primere!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!