Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Moderna kombinacija kuhinjskega pulta in front kuhinje

Kuhinje

Datum objave: 18.09.20

Vsak izmed nas kdaj začuti potrebo po nečem novem. Tako smo tudi pri nas začutili, da je prejšnja kuhinja odslužila svoje in da je čas, da se odločimo za novo, moderno kuhinjo, ki nam bo omogočila brezskrbno ustvarjanje slaščic in drugih dobrot ter nova doživetja v kuhinji. Čudovita moderna kuhinja podjetja Alples nas vsak dan znova navdušuje s svojo eleganco in modernim dizajnom. Fronte kuhinje so bele barve, kuhinja pa je z ravnimi linijami in ostrimi robovi minimalistična, moderna in zelo prostorna. V poslovalnici podjetja Alples so nam svetovali kombinacijo belih kuhinjskih front s temnejšim pultom. Na koncu smo se odločili za kombinacijo belih front z nekoliko temnejšim lesenim pultom.

Že pred nakupom smo se zavedali, da igra kuhinjski pult v kuhinji eno od ključnih vlog – biti mora dovolj trpežen, da se ne bo uničil v primeru različnih madežev ali udarcev, kuhinjskega pulta mora biti dovolj, da bomo imeli v kuhinji dovolj delovne površine in bo delo v kuhinji sproščeno teklo, seveda pa mora biti tudi vizualno privlačen in se podati videzu kuhinje. Pult, ki so nam ga svetovali v podjetju Alples izpolnjuje vse naštete lastnosti, poleg tega pa v naš bivalni prostor vnaša občutek topline in tako odlično dopolnjuje svetle kuhinjske fronte, ki bi brez njega delovale nekoliko hladno, mi pa se v prostoru počutimo prijetno in domače.

Moderna kuhinja narejena po meri, ponuja obilico prostora za shranjevanje

Kot verjetno vsi, smo si tudi mi želeli, da bi naša kuhinja izgledala urejeno in pospravljeno. To pa lahko dosežemo le z dovolj shranjevalnega prostora, ki ga je v naši kuhinji na pretek. Ker je kuhinja izdelana po meri, smo se lahko prostoru popolnoma prilagodili in ga tako maksimalno izkoristili. Vse to vodi v veliko delovne površine, saj se kuhinjski pult razteza skozi celotno dolžino kuhinje, deli pa ga kuhinjska plošča in pomivalno korito. Na vsaki strani kuhinjske plošče ostaja dovolj kuhinjskega pulta za brezskrbno kuho ali peko slaščic. Poleg tega pa to pomeni tudi več kot dovolj prostora za shranjevanje tako posode in kuhinjskih pripomočkov kot tudi živil.

Čudovita kuhinjska armatura videzu kuhinje doda piko na i

Piko na i videzu kuhinje doda pomivalno korito s kuhinjsko armaturo v barvi antracita. Veliko je bilo namreč razmisleka tudi o tem, katero kuhinjsko armaturo izbrati. Kuhinjska pipa, za katero smo se odločili, je dokaj visoka in tako dopušča pranje večjih. Nekaj časa smo si želeli dvodelne kuhinjske armature, saj imajo le-te sicer elegantno simetrijo, ki nam je bila na začetku zelo všeč, vendar vizualno nekoliko bolje ustreza videzu bolj tradicionalnih kuhinj. Na koncu smo se po nasvetu strokovnjakov v podjetju Alples odločili za armaturo z enojnim ročajem, ki se lahko pohvali s številnimi prednostmi – je enostavnejša za uporabo, lažje prilagajamo temperaturo vode, čiščenje površin pa je preprostejše.

Naše primarno poslanstvo je, da pomagamo kupcem pri ustvarjanju doma, zato smo vam še vedno na voljo na e-pošti salon@alples.si in na telefonu 04-51-18-304, 04-51-18-306 ali 04-51-18-307 .


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!