Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Novi salon pohištva Alples v Zagrebu! Vabljeni!

Kuhinje
Pohištvo za ves dom
Saloni

Datum objave: 10.04.24

Novo v Zagrebu: salon s pohištvom za celoten dom

Z veseljem vas obveščamo, da smo odprli vrata našega najnovejšega Alples salona v Family Mall Zagreb! Vabimo vas, da odkrijete našo široko ponudbo kuhinj, vgradnih omar in pohištva za celoten dom na naši novi lokaciji.

Nakup pohištva se v teh digitalnih časih se zdi kot mala malica. V brskalnik vtipkamo naše želje, izbiro potrdimo v eni od spletnih trgovin, naročimo in čakamo. A tisto, kar smo izbrali na daljavo, ne da bi se na primer mize, postelje, omare … prej dotaknili, preverili dejansko barvo in materiale, je dostikrat veliko razočaranje.

Zato pri pohištvu bolj kot za kar koli drugega velja, da ga je najbolje izbrati v salonu, kjer se lahko prepričamo o dejanski kakovosti.

V Zagrebu (v trgovske centru Family mall) smo za vas odprl moderen salon, v katerem ponujajo pohištvo za ureditev celotnega stanovanja. Obiskala nas je znana igralka Nataša Janjić Medančić. Poglejte si v videu

Salon Alples v Zagrebu (v Family mallu) je novost na pohištvenem področju na Hrvaškem.

Novost v več pogledih zato, ker nismo pripravili le široke ponudbe pohištva za vsak okus in slog, ampak s svojo strokovno ekipo in svetovalci znamo reševati tudi probleme, ki se po navadi pojavijo pri opremljanju ali osveževanju doma.

Svetujemo, narišemo, izdelamo, po potrebi prilagodimo dimenzije, zmontiramo in predvsem poskrbimo, da noben prostor ne ostane prazen. S pohištvom Alples lahko vsakemu prostoru posebej vlijemo karakter in toplino, s tem pa – kot se glasi tudi naše geslo – ko stanovanje postane dom.

Dogovorite se za brezplačni 3D izris tukaj.

Oprema od predsobe do spalnice

Znani smo po tem, da proizvajamo vso opremo, ki jo potrebuje prazna nepremičnina. V salonu v Zagrebu so tako razstavljeni:

  • Kuhinje: Ne glede na to ali želite moderno kuhinjo ali klasično kuhinjo, velika ponudba barv in obdelav omogoča, da boste izbrali kuhinjo vaših sanj. Poglejte si video kuhinj 
  • Dnevne sobe: Na primer prefinjena moderna dnevna soba po meri, ki v barvnih kombinacijah sive in hrasta omogoča tako klasične kot moderne postavitve. Seveda pa lahko z elementi za kuhinjo opremite tudi dnevno sobo ali jedilnico v en odprt prostor. Tako bo skupni prostor deloval enotno in usklajeno. Poglejte si video dnevne sobe po meri

  • Spalnice: Med katerimi najdete tudi najnovejšo Magnet, ki prinaša zaobljene brezčasne oblike in zaščito pred sevanjem med spanjem. Poglejte si video spalnice Arabeska in spalnice Magnet z vgradno omaro

  • Otroške in mladinske sobe, ki so namenjene tako najmlajšim kot malo starejšim otrokom ter mladostnikom. Primerne so za učenje in preživljanje prostega časa. Sobe so narejene po meri, z inovativno zaščito proti sevanju, možna je velika izbira barv in ročajev. Video soba raste z otrokom.
  • Predsobe z uporabnimi in prostornimi (garderobnimi) omarami s klasičnimi ali drsnimi vrati ter dopolnjene z obešalnimi stenami in ogledali.

https://youtube.com/shorts/m5N-eqCfI4o

  • Vgradne omare, ki jih izdelujejo po meri in s katerimi lahko rešite marsikateri prostorski problem. Izbirati je mogoče med drsnimi in klasičnimi vrati. Z njimi boste dosegli popoln izkoristek. Pri izdelavi po meri praktično ni omejitve. V salonu je prikazana vgradna omara, ki popolnoma izkoristi prostor od stene do stene in od tal do stropa. Poglejte si video garderobne omar.
  • Najnovejši Alplesov prodajni artikel pa so tudi kakovostne vzmetnice alpDREAM, s katerimi lahko dopolnite svojo spalnico in ustrezajo najvišjim kriterijem za dobro spanje.

Kvalitetno, trajno, družbeno odgovorno

Vse našteto Alplesovo pohištvo izpolnjuje najvišje kriterije glede kakovosti, varnosti in prijaznosti do narave. Je iz naravnega lesa, ki ima nizek ogljični odtis in je obnovljiv material, proizvedeno je s pomočjo zelene energije (sončna elektrarna) ter je plod 70 letnih izkušenj.

Prednost pohištva Alples je sestavljivost in prilagodljivost, kar pomeni, da vam omogoča s kombiniranjem različnih elementov prostorsko izkoristiti prostor, četudi majhen. Predvsem pa lahko s pohištvom Alples ustvarite dom v vsakem slogu: lahko je klasičen, podeželski, moderen ali trendovski, lahko je mladosten ali umirjen, lahko je svetel, temen, v različnih kombinacijah ali pa v več barvah. Izbirate lahko med številnimi različnimi lesenimi dekorji, barvami, ročaji, elementi, materiali in stili.

Vedno se najde rešitev po vašem okusu.

Strokovno svetovanje

Ker za ustvarjanje novega doma potrebujete več kot le pohištvo in sanje, pa smo za piko na i v novem salonu Alples v Zagrebu zaposleni tudi vrhunski svetovalci.

Nudimo vam nasvete in 3D izrise, predvsem pa znamo vaše sanje spremeniti v resničnost. Na posvet z nami se lahko prijavite celo na daljavo, še bolje pa kar v salon Alples v TC Family Mall na Ul. Velimira Škorpika 11b, kjer lahko pričakujete prijetno nakupovalno-svetovalno izkušnjo, in sicer vsak dan od ponedeljka do sobote med 10. in 20 uro. Vabljeni!

 


Odkrijte naš nov salon v Zagrebu!

Z veseljem vas obveščamo, da smo odprli vrata našega najnovejšega Alples salona v Family Mall Zagreb! Vabimo vas, da odkrijete našo široko ponudbo kuhinj, vgradnih omar in pohištva za celoten dom na naši novi lokaciji.

Kontakti;

Salon pohištva Alples
Ul. Velimira Škorpika 11b
Zagreb 10 000
385 1 3300 580
385 1 3300 581
salon.zagreb@alples.hr
www.alples.si/hr

Odpiralni čas:
Pon.-Sub.: 10:00 – 20:00h
Ned.: 10.00 – 18.00h
delovne nedelje do 1.9.2024:  21.4., 28.4., 5.5., 12.5., 26.5.
Ostale nedelje do 1.9. 2024 centar Family mall NE DELA.

F facebook
IG istagram