Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Obožujemo romantične kuhinje v podeželskem stilu!

Kuhinje

Datum objave: 02.02.20

Le katera ženska ne sanjari o taki čudoviti pastelni kuhinji v podeželskem oziroma “shabby chic” stilu?

Klasična kuhinja

Ste že slišali za “shabby chic”? Gre za stil opreme stanovanja v stilu francoskega podeželja, ki je zelo topel, udoben in pri katerem uporabljamo vintage dodatke, pastelne barve ter pohištvo, ki deluje nekoliko zdelano, vendar daje ravno to prostoru šarm. Piko na i shabby chic stilu dajo tudi starinski čipkasti prti, sveže rože v vazi, bakrena posoda, sveče in prosojne zavese. Recimo staro košaro za piknik z bolšjega trga lahko uporabite kot čajno mizico, odslužene lesene zaboje kot cvetlične lončke, elegantno delujejo stari lestenci. Simpatično je tudi kombiniranje različnih vzorcev recimo pik in črt, ali rož in kara.

Kuhinja Trenta

Priporočamo, da vintage kose z bolšjega trga kombinirate z novimi kosi pohištva, prostoru pa dušo vdahnite s pomočjo zgoraj omenjenih dodatkov. Pri slovenskem proizvajalcu pohištva Alples smo recimo našli božansko modro kuhinjo v podeželskem stilu, ki jo odlično lahko popestrimo z vintage kosi kot smo omenili zgoraj. Priporočamo rustikalne kuhinje Trenta in Laguna iz Alplesove linije Harmonija podeželja.

KUHINJA ALPLES

Še več kuhinj Alples si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.alples.si ali v njihovem katalogu, ki si ga lahko naročite kar na dom. Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali jih obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples. In ne pozabite, na trenutne ugodnosti!!

Ideje za podeželsko kuhinjo Laguna