Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Podprimo domače proizvode in pomagajmo našemu gospodarstvu

Drugo

Datum objave: 23.10.20

COVID-19 je cel svet zadel kot strela z jasnega. Prav nihče ni bil pripravljen na razsežnost epidemije in na gospodarske posledice, ki jih bo ta prinesla. Vse to bo imelo znaten vpliv na slovensko gospodarstvo. Vendar si lahko tudi v tem času med seboj pomagamo tako, da podpremo domače proizvode in domača podjetja, ki se trudijo zadostiti potrebam svojih strank. Prav ta podjetja pa velikokrat trčijo na konkurenco iz tujine, za katero se tudi Slovenci velikokrat raje odločimo.

S tem, ko kupujemo slovensko, ne podpiramo zgolj prodajaln, pač pa pomagamo ohraniti tudi številna delovna mesta v proizvodnjah in drugih obratih, nenazadnje pa z nakupi domačih izdelkov podpiramo tudi razvoj znanja na slovenskih tleh, ki je dolgoročno neprecenljivo. Vse to nam bo zagotovilo boljši jutri, ki si ga želimo prav vsi.

Kakovostno pohištvo po meri priznanega slovenskega proizvajalca Alples

V podjetju Alples vam ponujamo pohištvo, s katerim lahko opremimo celoten dom. Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1955 in se lahko tako pohvalimo z dolgoletno tradicijo, ki nam je pomagala pri pridobitvi izkušenj in znanj s pomočjo katerih znamo izkoristiti nove trende in tehnologije, ki jih zajete v izdelke nudimo kupcem. Z ekipo strokovnih sodelavcev in arhitektov ter z veliko zmogljivostjo lastne proizvodnje smo zanesljiv in kompetenten partner za celovito izvedbo opreme objekta.

Naše pohištvo po meri odlikuje izjemna kvaliteta, dodelan dizajn, vse skupaj pa je podprto z brezhibno prodajno storitvijo. Za oblikovanje pohištva v podjetju Alples uporabljamo les, ki velja za najbolj ekološki material za katerega v procesu nastanka in predelave porabimo relativno malo energije in ima prav tako relativno nizek ogljični odtis. Seveda ne smemo pozabiti na to, da je les razgradljiv material, ki se ga da reciklirati in ponovno uporabiti.

V Alplesu ponujamo tudi svetovanje na daljavo

Ker se zavedamo, kako pomembno je dobro počutje v lastnem domu, poleg tega pa nam je jasno tudi, da so nekatere izmed naših strank ob udarcu epidemije ostale prav sredi opremljanja ali prenove svojega stanovanja, ponujamo tudi svetovanje na daljavo, kjer naši strokovnjaki opravijo izris pohištva kar na daljavo. Zdravje je najpomembnejše, zato ostanite doma in vse delo prepustite nam. Podatke o pohištvu, ki ga potrebujemo nam lahko pošljete kar na e-mail, mi pa bomo poskrbeli za izris pohištva, ki bi ga želeli naročiti.

 

Naše primarno poslanstvo je, da pomagamo kupcem pri ustvarjanju doma, zato smo vam še vedno na voljo na e-pošti salon@alples.si in na telefonu 04-51-18-304, 04-51-18-306 ali 04-51-18-307 .


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!