Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Tehnološko pohištvo in certifikat zaupanja Platinaste bonitetne odličnosti 2021

Priznanja in nagrade

Datum objave: 27.01.22

Pohištvo podjetja Alples d.d. obsega inovativno zasnovane otroške sobe, predsobe, vgradne omare, dnevne sobe, spalnice in kuhinje. Podjetju stranke zaupajo že 65 let, naša predanost pa je bila nagrajena v letu 2021. Alples d.d. je namreč prejemnik Platinaste bonitetne odličnosti 2021. Platinasta bonitetna odličnost je namenjena le podjetjem, ki izkazujejo najvišje standarde poslovne etike – zanesljivost, verodostojnost ter odlično sodelovanje s poslovnimi partnerji. Evropsko prepoznavno in spoštovano priznanje prejmejo podjetja, ki izkazujejo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA tri leta zapored. Gre za izjemno bonitetno vrednost, ki temelji na računovodskih in poslovnih rezultatih podjetja.

Ti morajo napovedovati varno, brezskrbno in uspešno poslovanje v prihodnjem letu. Strogo določena merila podjetja Dun & Bradstreet vključujejo doseganje nizke verjetnosti za nastanek stečaja, blokade transakcijskih računov, uvrstitev na seznam davčnih neplačnikov ter izbris subjekta iz poslovnega registra. V podjetju Alples d.d. smo nadvse ponosni, da smo del 3,7 % najuspešnejšega slovenskega trga.

 

Tehnološko prvo pohištvo z vgrajeno zaščito proti elektromagnetnemu sevanju

V podjetju Alples se nenehno trudimo, da bi naši kupci prejeli pohištvo, ki dosega najvišje standarde kakovosti. Certifikat Platinaste bonitetne odličnosti 2021 je zagotovo dodatna spodbuda, da z visoko tehnološko proizvodnjo še naprej stremimo k inovacijam in nadgradnjam, kot to počenjamo že zadnjih 65 let. Prihodnost oblikovanja pohištva smo našli v inovativni rešitvi za katero so nam na Gospodarski zbornici Slovenije podelili bronasto nagrado. Gre za tehnološko prvo pohištvo z vgrajeno nevidno zaščito proti elektromagnetnemu sevanju.

zaščita proti sevanju Otroške sobe in mladinske sobe Magnet

 

Otroške sobe in spalnice Magnet izkazujejo najvišje standarde kakovosti visokotehnološkega razvoja

Dober spanec nima pozitivnega vpliva le na spomin, imunski sistem in telesni razvoj, temveč pripomore tudi k dobremu duševnemu zdravju. Medtem ko odraslim zadošča od 7 do 8 ur spanca dnevno, otroci potrebujejo od 9 do 10 ur spanca dnevno. Temu pa v veliki meri pripomore kakovostno pohištvo otroške sobe in spalnice. Kakovost pohištva ne odražajo več le neoporečni in ekološki materiali, temveč tudi optimalna zaščita, ki jo pohištvo nudi otrokom. Živimo v času, ko brez sodobne tehnologije ne gre. Otroci pri učenju potrebujejo tablice, računalnike in mobilne telefone, ki nenehno oddajajo elektromagnetno sevanje. Še pogosteje so te elektronske naprave shranjene prav v njihovi otroški sobi.

Elektromagnetno sevanje, čeprav očesu nevidno, negativno vpliva na spanec in regeneracijo organizma mladostnika. Da bi jim zagotovili nadvse krepčilen, zdrav spanec in nemoteno regeneracijo, smo v podjetju Alples d.d. zasnovali pohištvo z zaščito pred elektromagnetnim sevanjem. V pohištvo otroške sobe in spalnice Magnet, je vgrajena tkanina NI/CU, ki v 99 % prepreči prehod sevanja elektronskih naprav. Inovativna tehnologija otroške sobe in spalnice, ki smo jo poimenovali Protect You Technology, sevanje zmanjša na najmanjšo možno mero. Profesionalna merilna naprava za merjenje elektromagnetnega sevanja je zaznala do 99,5 % manjše vrednosti ob prisotnosti Alplesovega pohištva.

Za vrhunske rezultate je zaslužna sestava elementa nočne omarice in postelje otroške sobe Magnet. Element z zaščito sestavlja melaminska plošča, na katero, je nameščena konstrukcijsko nevidna zaščitna tkanina NI/CU, ki je prekrita z dodatno melaminsko ploščo ali prevlečena s tkanino.

Pohistvo s certifikatom zaupanja

Pohištvo podjetja Alples – Kakovostno pohištvo z dolgoletno tradicijo

Certifikat Platinaste bonitetne odličnosti 2021 je bil za nas potrdilo, da dosegamo najvišje kakovostne standarde na področju izdelovanja pohištva. Dnevna soba, vgradna omara, predsoba, kuhinja ali spalnica – ne glede na to kaj izdelujemo veliko pozornosti, namenimo kakovosti na vseh področjih dela. Inovativne ideje, načrtovanje, oblikovanje, visokotehnološka proizvodnja in ekološki, obnovljivi materiali so razlog, da nam vsako leto zaupa več kot 18.000 strank. V našem širokem katalogu pohištva najdete vse od prvega prostora, ki naredi vtis na obiskovalce, predsobe, pa vse do osrednjega dela vsakega gospodinjstva, ki je kuhinja. Obsežen nabor elementov vam zagotavlja izdelavo ergonomsko oblikovane kuhinje vaših sanj.

Izbirajte med prostornimi vgradnimi omarami predsobe z drsnimi in klasičnimi vrati, obešalnimi stenami ter omaricami za čevlje. Si želite dobro organizirane predsobe? Preverite programe minimalističnih linij, s katerimi lahko opremite predsobe, spalnice ali dnevne sobe. Da bi vam zagotovili prijeten prostor, kjer se boste sproščali ali družili s prijatelji, je pohištvo dnevne sobe na voljo v različnih stilih in kombinacijah, ki omogočajo moderne ter klasične postavitve. Pohištvo jasnih linij povezuje prostore ter daje izredno prilagodljivost prostorskim okvirom, kar je še posebej priročno pri opremljanju spalnice.

Alplesovo pohištvo dopušča, da stanovanju dodate piko na i ter ga spremenite v dom.


Več o Alplesu.