Warning: copy(/home/www/wordpress/alples_wp_si_2020/wp-content/wflogs//GeoLite2-Country.mmdb): failed to open stream: Permission denied in /home/www/wordpress/alples_wp_si_2020/wp-content/plugins/wordfence/lib/wordfenceClass.php on line 2169
Salon Alples, Železniki z največjim izborom kuhinj | Alples
Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Salon Alples, Železniki z največjim izborom kuhinj

Kuhinje

Datum objave: 06.04.17

Ko sva se odločala za nakup kuhinje, sva si ogledala ponudbe v različnih pohištvenih salonih. Zelo hitro sva se odločila za nakup Alplesove kuhinje v Alplesovem salonu v Železnikih.

Alplesov salon naju je pritegnil, saj imajo na enem mestu razstavljenih več različnih pohištvenih elementov. Tako sva se lažje odločila kaj si želiva. Prepričale se naju različne možnosti kombinacij elementov in barv, možnost predelave, izris kuhinje, izmera, brezplačna dostava in montaža. Prijazni in strokovni prodajalci v salonu so prisluhnili vsaki najini želji.

V času ko sva se odločila za nakup so imeli ravno dneve kuhinj, tako sva dobila zelo kvalitetno kuhinjo po ugodni ceni. Z nakupom sva zelo zadovoljna, saj nama je kuhinja všeč, hkrati pa  je praktična za uporabo in vzdrževanje.

Anja in Janez Tolar