Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Vgradna omara predstavlja odlično izbiro za dnevno sobo

Vgradne omare
Dnevne sobe

Datum objave: 20.05.19

Ko sem v podjetju Alples naročila svojo novo vgradno omaro, si nisem niti predstavljala, kako natančen, kakovosten in dovršen izdelek bom dobila.

V podjetju Alples so poleg vrhunske izdelave pohištva poskrbeli tudi za odlično montažo, pri kateri so dosledno upoštevali moje želje, poleg tega pa je bil prostor v času montaže dobro zaščiten, tla in stene pa tako niso niti malo poškodovane.

Že pred naročilom sem si želela v dnevni sobi praktično zapolniti prostor, saj mi je manjkalo prostora za shranjevanje najrazličnejših predmetov, vgradna omara pa se je tako zdela idealna rešitev.

Praktična razporeditev prostora omogoča enostavno shranjevanje stvari

Vgradna omara ponuja obilico prostora za shranjevanje najrazličnejših stvari. Ker je omara v notranjosti sestavljena tako iz polic, predalov pa tudi iz večjih predelov, kamor lahko pospravim večje stvari, je zares vsestransko uporabna, v njo pa lahko namestim vse – od malenkosti do sesalca, ki je relativno velik. Ker je prostor v omari dobro organiziran, lahko enostavno tudi dostopam do vsega, kar v omari shranim. Še posebej sem navdušena nad predali v omari, ki predstavljajo edinstveno rešitev shranjevanja manjših predmetov. Skoraj z gotovostjo lahko trdim, da so predali v tem vidiku veliko bolj praktični od polic, na kateri so stvari, ki so bolj zadaj veliko težje dostopne. Ker omara premore drsna vrata, lahko naenkrat odprem celotno polovico omare, kar lajša dostopnost, hkrati pa vrata ne posegajo v prostor, kot bi se to dogajalo, če bi se odločili za klasična vrata.

Omara lepo zapolni celoten prostor ob steni. Tudi vizualno omara odlično sovpada z videzom prostora in ga lepo dopolnjuje. Z sivimi odtenki v sredini omare se odlično poda k naši sedežni garnituri, ki je prav tako sive barve, prostor pa je tako skladen.

Prijazna in strokovna ekipa, podkovana z mnogimi izkušnjami

Omara je narejena iz kakovostnih materialov, ki so prijetni na otip, omara pa nam bo tako služila dolgo časa. Naročena je bila v salonu Ledom Maribor, kjer mi je ekipa strokovnjakov pomagala pri izbiri omare in pri izbiri notranje razporeditve polic in predalov. S svojim znanjem, prijaznostjo in obilico izkušenj je ekipa zares polepšala mojo izkušnjo nakupa omare.

Lp, Silvija Šarkan

Maribor


Kuhinjo so svetovali in prodali v salonu

LESDOM MARIBOR

Šentiljska cesta 33

Maribor 2000

T: + 386 2 42 02 618

E: lesdom@amis.net


 Povezava na katalog vgradnih omar!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris vgradne omare.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti