Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Vgradna omara

Vgradne omare

Datum objave: 25.10.22

Vgradne omare so prostorne in funkcionalne, namestimo pa jih lahko v vse prostore v stanovanju

Vgradne omare v modernejših stanovanjih predstavljajo pravi modni hit, saj so prostorne, hkrati pa ne zasedejo veliko prostora, prostor kamor jih namestimo, pa je tako odprt in čist. Vgradne omare se pretežno uporabljajo v spalnicah, predsobah, otroških sobah ter garderobah, izjemno popularne pa so tudi vgradne omare pod stopnicami.

Načrtovanje vgradne omare zahteva kar nekaj časa in inovativnih idej. Pri načrtovanju vgradne omare je izjemnega pomena, da se posvetimo tako funkcionalni razporeditvi prostora v omari, kot tudi estetskemu izgledu zunanjosti vgradne omare. Pomembne so tudi barve vgradne omare, ki jih moramo prilagoditi prostoru. Vgradna omara se lahko odpira s pomočjo drsnih ali pa s pomočjo klasičnih vrat. Če se odločimo za drsna vrata se moramo pri tem zavedati, da bo tako polovica omare zmeraj ostala zaprta in do stvari v obeh polovicah hkrati ne bomo mogli dostopati. Vgradne omare z drsnimi vrati iz stekla sicer delujejo estetsko in moderno, prostor pa še nekoliko optično povečajo. Po drugi strani pa lahko klasična vrata velikokrat moteče posegajo v prostor, ko so odprta. Obstaja tudi možnost naročila vgradne omare brez vrat, vendar ne smemo pozabiti na to, da bo tako omara videti veliko manj estetsko prostor pa bo manj pospravljen.

vgradne omare
vgradne omare

Načrtovanje notranjosti vgradne omare je izjemno pomembno

Ob načrtovanju notranjosti vgradne omare moramo misliti predvsem na dobro razporejen prostor. Ni nujno, da vgradno omaro opremimo zgolj s policami. V vgradnih omarah se odlično obnesejo tudi predali ter prostor za obešanje oblačil. Pri prostoru za obešanje oblačil moramo biti pozorni na to, da si pustimo dovolj prostora za obešanje daljših oblačil, kot so na primer plašči ali obleke. Predali pa nam v vgradnih omarah ponujajo enostavno dostopen prostor v katerega lahko pospravimo kopico različnih predmetov, do katerih bomo enostavno dostopali.

Načrtovanje vgradne omare


Pošljite povpraševanje na alples@alples.si ali se prijavite na 3D izris vgradne omare tukaj

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.

Povezava na katalog vgradnih omar!

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših vgradnih omar in cenovne primere!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!