Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati so elegantno oblikovane

Vgradne omare

Datum objave: 07.05.22

V podjetju Alples d. d. izdelujemo najrazličnejše moderno in kakovostno pohištvo, ki ga naše stranke že dobro poznajo. Medenj spadajo tudi vgradne garderobne omare z drsnimi in krilnimi vrati, ki so primerne za vse prostore v hiši. Pohištvo je izdelano iz kvalitetnih materialov priznanih proizvajalcev, s katerimi sodelujemo že dolga leta ter njihovi kakovosti tudi popolnoma zaupamo. Aktualne vgradne garderobne omare z drsnimi vrati, so oblikovane elegantno, saj sledimo modnim smernicam, ki jih zapoveduje širši trg. Če želite imeti zunanjost in notranjost vgradne omare z drsnimi vrati estetsko in urejeno, smo mi zagotovo pravi naslov za to. Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati lahko najpogosteje najdete postavljene v spalnici, kar pa že dolgo ni več pravilo. Garderobne oz. vgradne omare z drsnimi vrati, elegantnega ali klasičnega dizajna, so poleg garderobne sobe, danes zelo pogosta oprema v predsobah, tudi otroških sobah in celo kopalnicah, saj nudijo najboljši izkoristek prostora. Pomembna oprema garderobnih omar, so kakovostni materiali drsnih vrat – vodila, okovja in ročaji ter vsi ostali detajli, ki so zelo pomembni in jih pogosto niti ne opazite. Okovja in ročaji so danes zelo iskani v temnih, antracit odtenkih, zato jih lahko pogosto najdete vgrajene na vgradnih omarah iz naše ponudbe.

Vgradne omare z drsnimi vrati za spalnice

Notranjost vgradne garderobne omare in organizacija v njej

Notranjost vgradne omare z drsnimi vrati lahko prilagajate po svojih željah, vključite različne predale, obešala, držala, police in poličke ter ostale dodatke, ki vam bodo pomagali dobro organizirati predmete. Funkcionalnost, prilagodljivost in lep videz, so bistveni pri nakupu pohištva. Če imate v spalnici na voljo veliko prostora, je smiselna postavitev garderobne sobe. Vgradne omare v garderobni sobi so še posebej estetske in nudijo različne možnosti za shranjevanje oblačil, obutve in ostalih predmetov. Na drsna vrata garderobnih omar se običajno namestijo ogledala, iz praktičnih in estetskih razlogov. Le-ta so lahko klasična, tonirana ali dimljena, vsa pa imajo nameščeno varnostno folijo, ki preprečuje razbitje. Vgradne omare z drsnimi vrati so zagotovo najboljša rešitev v manjših in mansardnih stanovanjih, saj jih je mogoče popolnoma prilagoditi prostoru, poleg tega pa drsna vrata ne zasedajo dodatnih centimetrov pri odpiranju, tako kot klasična vratna krila.

V predsobi izkoristite prostor z vgradno omaro z drsnimi vrati

Vgradne omare za predsobe so zelo funkcionalna rešitev, ker nudijo maksimalen izkoristek prostora, predsobe pa so običajno ozke in majhne. Vgradne omare z drsnimi vrati za predsobo pogosto segajo od tal do stropa – višje prostore v vgradnih garderobnih omarah, ki so težje dostopne, pa je mogoče odlično izkoristiti za shranjevanje sezonskih stvari, katere niso tako pogosto v uporabi. Tudi če so stropi poševni, je mogoče vgradne garderobne omare enostavno prilagoditi, saj jih izdelujemo po meri in popolnoma po željah strank. Lahko se odločite za temno, antracit okovje ter ročaje, ki bodo vašo vgradno omaro za predsobo, naredili še elegantnejšo ter izberete vse ostale dodatke, ki so vam všeč.

vgradne omare
vgradne omare

Barvne vgradne z drsnimi vrati popestrijo vsako otroško sobo

Vgradne omare z drsnimi vrati so primerne tudi za otroške sobe. Razni dekorji drsnih vrat popestrijo otroško sobo in jo naredijo zanimivo, otroci pa so nad njimi navdušeni. Z dovolj prostora, tudi oni lažje organizirajo stvari, ki jih imajo vedno veliko, saj ni potrebno, da so omare namenjene le oblačilom. Z mnogimi predali, predalčki, policami, košarami in drugo praktično opremo, ki jo lahko vključite v vgradno omaro za otroško oz. mladinsko sobo, bodo pridobili dovolj prostora za knjige, igrače, šolske potrebščine in vse ostale zaklade.

Otroške sobe in mladinske sobe Magnet
Vgradne omare po meri skladne s pohištvom Magnet