Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Optima

Žepkasto vzmetenje

Optima

Žepkasto vzmetenje

Vzmetnica z žepkastim vzmetenjem. Vsako vzmet obdaja majhna vrečka iz flisa, tako lahko vzmeti delujejo neodvisno ena od druge. Vzmetnice z žepkastim vzmetenjem imajo zelo visoko točkovno elastičnost in se lahko natančno prilagajajo telesu. Nudi anatomsko oporo in prijeten občutek udobja. Je vzmetnica za vsestransko uporabo. Zadovoljuje vse tiste, ki želijo spati udobno in zdravo.

Prevleka vzmetnice je iz materiala z OEKO-TEX certifikatom, ki potrjuje, da je material za vas in okolje neškodljiv. Ročaji za lažji transport so praktični tudi pri menjavi posteljnine.

Optima ZIP

Žepkasto vzmetenje, snemljiva in pralna prevleka

Vzmetnica za vsestransko uporabo nudi zdrav in dober spanec na prijetno mehki in udobni ležalni površini. Ima 7-consko žepkasto vzmetenje. Vsako vzmet obdaja majhna vrečka iz flisa, tako lahko vzmeti delujejo neodvisno ena od druge. Vzmetnice z žepkastim vzmetenjem imajo zelo visoko točkovno elastičnost in se lahko natančno prilagajajo telesu.

Udobna ležalna površina iz blaga SILVER CARE poskrbi tudi za najobčutljivejše zaspance, saj srebrni delci v prevleki nase vežejo nečistoče in jih nevtralizirajo.

Optima Memory

Žepkasto vzmetenje, spominska pena

Je vzmetnica s spominsko peno, fiksno preobleko in žepkastim vzmetenjem. Vzmeti so oblečene v majne vrečke iz flisa in delujejo neodvisno ena od druge. To pomeni, da se lahko natančno prilagajajo telesu.

Zadovoljila bo vse tiste, ki želijo spati udobno in zdravo. Primerna je tudi za najobčutljivejše osebe, saj srebrni delci prevleke poskrbijo za nevtralizacijo patogenov. Ročaji za lažji transport so praktični tudi pri menjavi posteljnine.

Optima Memory Zip

Žepkasto vzmetenje, snemljiva in pralna prevleka, spominska pena

Za vse , ki se zavedajo pomembnosti dobrega spanca. Za tiste, ki želijo spati na čisti postelji in potrebujejo zračno ležišče. Za tiste, ki želijo toplo posteljo pozimi in svežo poleti. Zaradi odlične spominske pene je to vzmetnica, ki nudi prijetno spanje, ne glede na to, v kakšnem položaju spite.

Vzmetnica ima 7-consko žepkasto vzmetenje in nudi odlično udobje zaradi prilagodljive spominske pene. Žepkaste vzmeti delujejo neodvisno druga od druge in se zato lahko natančno prilagajajo obliki vašega telesa. Za večjo učinkovitost ima snemljivo in pralno ležalno blazino iz blaga SILVER CARE z OEKO-TEX certifikatom.