Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Ultima

Mikro žepkasto vzmetenje

Ultima

Mikro žepkasto vzmetenje

Ultima vzmetnica je primerna za tiste, ki si želite najvišjo kakovost, zdravo spanje in vrhunsko udobje. Spada v višji kakovostni razred. Ob strani ima ročaje za lažji transport, ki so praktični tudi pri menjavi posteljnine.

Ima mikro žepkasto vzmetenje. To pomeni, da se resnično natančno prilega vašemu telesu. Fiksna prevleka je protialergijska. Izvlečki aloe vere v blagu delujejo protistresno, povečujejo koncentracijo in dobro počutje med spanjem, hkrati pa skrbi za regeneracijo kože. Zbujamo se spočiti in zbrani.

Ultima Memory

Mikro žepkasto vzmetenje, spominska pena

Ultima Memory je ležišče višjega kakovostnega nivoja z mikro žepkastim vzmetenjem, kar daje večjo elastičnost in prilagodljivost. Ima spominsko peno in fiksno preobleko z ročaji za lažji transport, ki se obnesejo tudi pri menjavi posteljnine.

Če vas moti premikanje partnerja, je to prava vzmetnica za vas, saj zaradi mikro žepkastega vzmetanja reagirajo le obremenjene vzmeti, ki so tako majhne, da je prilagajanje zares natančno. Še posebej je primerna za tiste, ki spijo s partnerji, ki se v postelji radi premetavajo.

Ultima Memory Zip

Žepkasto vzmetenje, snemljiva in pralna prevleka, spominska pena

Je ležišče izredno visokega kakovostnega nivoja z mikro žepkastim vzmetenjem, kar daje večjo elastičnost in prilagodljivost. Ima spominsko peno. Prevleka je snemljiva in pralna. Ročaji za lažji transport so praktični tudi pri menjavi posteljnine. Izvlečki aloe vere v blagu delujejo protistresno, povečujejo koncentracijo in dobro počutje med spanjem, hkrati pa skrbijo za regeneracijo kože.

Če vas moti premikanje partnerja, je to prava vzmetnica za vas, saj zaradi mikro žepkastega vzmetanja reagirajo le obremenjene vzmeti, ki so tako majhne, da je prilagajanje zares natančno. Zbujamo se spočiti in zbrani. Je prava izbira za vse, ki imate visok kriterij glede higiene in se zavedate pomembnosti dobrega in udobnega spanca.