Kuhinje po meri za vsak dom

Kuhinja predstavlja osrednji prostor doma. Ne glede na to ali želite moderno kuhinjo ali klasično kuhinjo, velika ponudba barv in obdelav omogoča, da boste izbrali kuhinjo vaših sanj. Iz obsežnega nabora elementov boste s premišljenim izborom dobili funkcionalno kuhinjo, ki bo ergonomsko oblikovana, zato bo delo v njej varno in udobno. Kakovostni materiali, vgrajeno okovje, sistemi blaženja ter kvalitetna izdelava so garancija za dolgoletno brezhibno delovanje. Majhna kuhinja ali kuhinja z otokom – dobili boste kuhinjo po meri, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam. Ker danes ni več strogega ločevanja prostorov, lahko z elementi za kuhinjo opremite tudi dnevno sobo ali jedilnico, saj širši izbor elementov za kuhinje to omogoča.


Modularne kuhinje

Modularne kuhinje Smart se razlikujejo od Alplesovih po meri izdelanih kuhinj.

Kuhinje Smart vsebujejo ožji nabor elementov, vendar ti zadostijo vsem osnovnim funkcijam, ki jih mora imeti sodobna kuhinja. Kuhinje niso izdelane po meri, vendar imajo prav zato nekatere druge prednosti.
Zaradi ožjega izbora so kuhinje enostavne za prodajo. Dodatna ponudba aparatov nakup še poenostavi. Poleg tega manjša širina programa omogoča proizvodnjo na zalogo, kar pomeni za kupca dve dodatni prednosti. Prva prednost je kratek dobavni rok, druga pa ugodna cena. Kljub temu kuhinje ne zaostajajo po kakovosti. Zaradi novega konstrukcijskega okovja je pri kuhinjah Smart tudi montaža enostavna in hitra.