Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

MODERNE KUHINJE START

Kuhinje

Datum objave: 30.11.19

Toplina lesa in svetle nevtralne barve modernih kuhinj Start so odlično okolje za ustvarjanje in delo. S praktičnimi in sodobnimi elementi in dodatki je kuhinja odlična izbira za vsakogar, ki postavlja uporabnost na prvo mesto. Kljub temu ni potrebno izbirati med lepoto in uporabnostjo, saj vas videz kuhinje z gladkimi linijam, brez nepotrebnih dodatkov, ne bo razočaral. Kuhinje po meri Start z izbiro pravih elementov omogočajo maksimalni izkoristek prostora. Moderne kuhinje Start nudijo velik izbor osnovnih elementov za kuhinje, ter največji izbor lesnih dekorjev med vsemi modeli. Med lesnimi dekorji ne manjkajo moderne različice naravnega in sivega hrasta. Ti se lahko po želji kombinirajo z umirjenimi barvnimi dekorji. Kot pri ostalih kuhinjah tudi za kuhinje Start velja pestra ponudba dodatnih elementov in opreme, upoštevanje ergonomskih zahtev za varnejše in udobno delo, ter kvaliteta izdelava. Pomemben faktor je tudi cena kuhinje, predvsem ugodno razmerje med kvaliteto in ceno, kar pogojuje samo vrednost kuhinje Start. S pomočjo brezplačnega računalniškega 3D izrisa kuhinje si boste z lahkoto predstavljali, kakšna bo videti vaša izbrana moderna in funkcionalna kuhinja po meri.


Še več kuhinj Alples si lahko ogledate na naši spletni strani www.alples.si ali v našem  katalogu, ki si ga lahko naročite kar na dom.

Prednosti naših kuhinj si oglejte➡️ tukaj.

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali jih obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples. In ne pozabite, na trenutne ugodnosti!!

Za dodatna vprašanja pa nas lahko tudi pokličeš na 04-51-18-304/306/307 ali pišeš na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu  ➡️ https://bit.ly/2wFhPuW

In cenovne primere ➡️ https://bit.ly/32xWbaG