Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Nov salon pohištva v Ljubljani: spoznajte kakovost pohištva in obdelave

Saloni

Datum objave: 29.03.23

Alples odprl nov salon pohištva v Ljubljani

Nov salon pohištva v Ljubljani: spoznajte kakovost pohištva in obdelave
Nov salon pohištva v Ljubljani: spoznajte kakovost pohištva in obdelave

Salon pohištva Ljubljana, ki se ponaša z imenom Alples, je najbolj prepoznavna znamka slovenskega pohištva. Marsikdo se je spomni še iz svojega otroštva, saj je bilo podjetje ustanovljeno že leta 1955. Še danes v Železnikih, kjer je obkroženo z zelenimi gozdovi, črpamo navdih in večino surovin za naše izjemno kakovostne izdelke. Nova priložnost, da nas pobliže spoznate in preizkusite, kaj vse imamo v ponudbi, je nov salon pohištva na Rudniku.

Pa poglejmo, katere so tiste lastnosti, ki naše pohištvo ločijo od ostalega.

  • Izjemno kakovostni materiali. Kot omenjeno, je podjetje locirano v osrčju gozdov, kjer domačini že od nekdaj obdelujejo les. Tovarna je zrasla na bogati tradiciji lesarstva in mizarstva v regiji. Tradicijo smo nadgradili s sodobnimi metodami obdelave, naprednimi tehnološkimi procesi in trajnostno proizvodnjo, ki spoštuje okolje. Vse to zagotavlja kakovost, ki je občutna in vidna.
  • Čiste linije in sodoben dizajn. Celoten repertoar izdelkov tovarne pohištva je osnovan na spoštovanju lesa, ki je osnovna surovina naših linij. Obdelava je celostna in vključuje tako načrtovanje kakor izdelavo produktov in produktnih skupin. Najsi gre za kuhinje po meri ali otroške sobe – dizajn je prepoznan širom po Evropi. Na leto izdelamo več kot 2.000 kuhinj, 8.600 spalnic in 4.000 otroških sob, ki razveseljujejo kupce.
  • Kupcu prilagojena storitev in prijetna izkušnja. Negovanje tradicije in nadgradnja uspešnih poslovnih modelov pomenijo, da je to znamka, ki ji zaupa veliko ljudi. Te vezi, ki so se spletle skozi desetletja, spoštljivo negujemo tudi v novem salonu pohištva v Ljubljani. Vsakemu kupcu se osebno posvetimo ter mu predlagamo rešitev, ki najbolj ustreza njegovim željam in zmožnostim. Ta vseobsegajoči pristop vodi v večje zadovoljstvo strank in še krepi medsebojno zaupanje in spoštovanje.

Nov salon pohištva v Ljubljani: spoznajte kakovost pohištva in obdelave

Celostna oprema vašega stanovanja ali hiše z dolgo življenjsko dobo

Alples pohištvo poleg zaščitnega znaka kakovosti nosi tudi pečat vsestranskosti. Z dolgoletno tradicijo in širjenjem proizvodnje smo v podjetju namreč sposobni ponuditi celoten asortiman pohištva, ki ga potrebujete v stanovanju ali hiši. Pri nas najdete kuhinje, dnevne sobe in spalnice, mladinske in otroške sobe, tako iskane vgradne omare in vse ostalo pohištvo, primerno za ves dom.

  • Dnevne sobe sodobnega dizajna in mehkih oblik. Le kdo si ne želi, da bi se po napornem delovnem ali šolskem dnevu lahko vrnil v dnevno sobo, ki kar izžareva udobje in sprostitev? Tudi če imate manj prostora, boste v celoviti ponudbi našli nekaj zase.
  • Otroške sobe, ki rastejo skupaj z otroki. Začenši z otroškimi posteljicami pa vse do mladinskih sob je naše pohištvo tisto, ki lahko spremlja vašega otroka od rojstva pa vse do odhoda iz domače hiše. Kakovostne omare, garderobe in seveda postelje ter kvalitetne jogi vzmetnice so garanti, da bo odraščanje varno, prijetno in polno lepih družinskih trenutkov.
  • Kuhinje, kjer se zbira celotna družina. Najsi gre za bolj sodobno zasnovano ali eno od tradicionalnih kuhinj, je prav, da temu namenimo še posebno pozornost. Ni redko, da postanejo kuhinje središče družinskega življenja v hiši ali stanovanju, saj se tam družinski člani poleg kuhanja tudi pogovarjajo, delajo domače naloge ali berejo. Tudi domači ljubljenčki se ne morejo upreti tej domačnosti.

5 razlogov, zakaj izbrati pohištvo Alples

  • Ponudba od A do Ž. Če želite, lahko najdete pohištvo za vse prostore svojega doma. Takšen dom vselej izžareva mirno eleganco, toplino in domačnost.
  • Tradicija in dediščina. Spoštovanje dediščine naših prednikov, ki so živeli od lesa, se čuti v vseh naših izdelkih. Tradicija se prepleta s sodobnostjo in rezultat je trajnostno pohištvo z dolgo življenjsko dobo.
  • Visoka raven kakovosti. Ne le les, temveč tudi ostali deli pohištva so izjemno kakovostni, pa najsi gre za kovinske ali druge dele. Standardi kakovosti, ki jih zahtevamo od svojih partnerjev, so ravno tako visoki, kakor tisti, ki jih imamo sami do sebe. Samo to je garancija za najbolj celostne in kvalitetne produkte, ki jih nudimo našim zvestim strankam.
  • Storitve za stranke. Poleg samega pohištva nudimo še veliko več. Vse se začne z obiskom v salonu, kjer svetovalcem zaupate svoje želje. Po pregledu in izbiri pohištva se določijo morebitne dodatne ali specifične zahteve, pa tudi način plačila, ki vam gre najbolj na roko.
  • Zaupanje in spoštovanje. Vsaka interakcija se začne in konča pri medsebojnem spoštovanju in zaupanju. To sta vrednoti, na katerih naše podjetje gradi že skoraj sedemdeset let.

Vabljeni na sprehod po novem prodajnem salonu, kjer se počutite kot doma

Že sprehod po novem prodajnem salonu na Rudniku vas bo prepričal, da je naše pohištvo namenjeno trajni in zadovoljni uporabi. Razumeli boste, zakaj se vaša babica ni želela ločiti od svoje kuhinje, ki ji je še po desetletjih odlično služila. Pogled na z ljubeznijo obdelan in negovan les vam bo morda zbudil spomine na otroštvo in zaželeli si boste, da bi tudi vaši otroci pisali šolske spise za kakovostno pisalno mizo, narejeno po meri. Vabimo vas, da se prepustite vzdušju v našem novem salonu in se mu popolnoma predate.

V Salonu pohištva Alples, Rudnik Ljubljana  vam bomo poleg pestre ponudbe pohištva ponudili tudi strokovno svetovanje za opremo celotnega doma.  Dogovorite za termin obiska v salonu tukaj.
Vabljeni!

KONTAKT

Salon pohištva Alples, Ljubljana Rudnik
Jurčkova cesta 225,
Nahaja se v TC E. Leclerc,
1000 Ljubljana Rudnik
tel: 070-430-191 Nataša, 070-421-726 Sebastjan, 070-476-767 Jože
e-pošta: salon.rudnik@alples.si

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka od 8.00 do 21.00 ure,
sobota od 8.00 do 21.00 ure,
nedelja in prazniki zaprto.

Lokacija

Nov salon pohištva v Ljubljani: spoznajte kakovost pohištva in obdelave

Oglejte si tudi NOVO NA RUDNIKU V LJUBLJANI: SALON S POHIŠTVOM ZA CELOTEN DOM