Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Alples v oddaji TV ambienti

Drugo
Kuhinje

Datum objave: 14.03.19

Alples kuhinje v oddaji TV ambienti z Boštjanom Romihom

 

V salonu Alples v Železniki smo snemali napovednik z Boštjanom Romihom  za oddajo TV ambienti.

Vabljeni,  da si ogledate oddajo TV ambienti

 

v soboto, 16.3.2019 ob 18.10 na TVSLO1.

 

Ponovitve si lahko ogledate

v sredo, 20.3.19 na TV SLO 2 ob 14.30 ali
četrtek, 21.3.19 na TV SLO 2 ob 22.55.

 

 

V vsaki televizijski oddaji »Ambienti« so predstavljene hiše, ki so zanimive z vidika arhitekture, umeščenosti v prostor, opreme… in stanovanja, ki odstopajo od povprečja. Oddaja prikazuje zgodovino, način in postopek opremljanja posameznih prostorov izbranih objektov. Predstavljajo uporabne izkušnje pri obnovah prostorov, svetujejo, na kakšne načine je mogoče urediti delovni prostor, pozornost pa namenjajo tudi izstopajočim javnim objektom, vrtovom in ureditvam okolice hiše.

Oddaja bo zanimiva za vse, ki jih zanima arhitektura in oprema ambientov, ki želijo opremiti ali prenoviti dom, ki radi prenavljajo sami in iščejo ideje za majhne in stroškovno sprejemljive spremembe doma, za tiste, ki nameravajo graditi, želijo pogledati v sosedovo stanovanje ali izvedeti kaj več o sodobnih smernicah opreme in gradnje ter o ureditvi okrasnega vrta.

Oddajo vodi priljubljen voditelj Boštjan Romih. 

 

Poglejte si nekaj utrinkov iz snemanja prve oddaje.
Snemano v kuhinji Satini

Snemano v kuhinji Urbana

Snemano v kuhinji Trenta

KUHINJE PO MERI ZA VSAK DOM

Kuhinja predstavlja osrednji prostor doma. Ne glede na to ali želite moderno kuhinjo ali klasično kuhinjo, velika ponudba barv in obdelav omogoča, da boste izbrali kuhinjo vaših sanj. Iz obsežnega nabora elementov boste s premišljenim izborom dobili funkcionalno kuhinjo, ki bo ergonomsko oblikovana, zato bo delo v njej varno in udobno. Kakovostni materiali, vgrajeno okovje, sistemi blaženja ter kvalitetna izdelava so garancija za dolgoletno brezhibno delovanje. Majhna kuhinja ali kuhinja z otokom – dobili boste kuhinjo po meri, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam. Ker danes ni več strogega ločevanja prostorov, lahko z elementi za kuhinjo opremite tudi dnevno sobo ali jedilnico, saj širši izbor elementov za kuhinje to omogoča. Več si lahko pogledate tukaj 

 


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

 


Poglejte si celotno oddajo.