Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Ekstravagantna kuhinja ponuja obilico prostora

Kuhinje

Datum objave: 15.05.19

V kuhinji se prepleta moderen dizajn, ki mu del lesenega elementa vliva življenje in dušo. Kuhinja je hkrati izjemno topla, prijazna in moderna, zaradi ravnih linij pa deluje urejeno in pospravljeno. Bela barva kuhinjo optično poveča, zato je primerna tudi za manjše prostore. Kuhinja se lahko pohvali z obilico delovne površine, saj se pult razprostira v obliki črke U vse okrog zidov. Pult črne barve izjemno dobro povezuje leseni del kuhinje z belimi elementi. Poudariti je potrebno tudi, da je kuhinja enostavna za vzdrževanje, saj jo je bolj ali manj le potrebno obrisati v primeru, ki na kuhinji opazimo kak madež. V primeru trdovratnejših madežev je dobro, da si pomagamo z razmaščevalcem.

Kuhinja družine Rudnik

Kuhinja se lahko pohvali tudi z obilico prostora v samih elementih. V predelu kota, kjer bi bil element najmanj izkoriščen so nameščene praktične izvlečne police, ki naredijo tudi najbolj oddaljen prostor v elementu dobro izkoriščen, shranjevanje posode in loncev pa tako ne bo problem. Tudi nad delom kuhinje lahko najdemo elemente v katere navadno pospravimo krožnike, kozarce ali skodelice. Pečica je nameščena na standardni višini, kar zagotavlja enostaven dostop do vsebine, ki jo pripravljamo, poleg tega pa je možnost, da bi se opekli tako zmanjšana. Kuhalna plošča in pomivalno korito sta razumljivo blizu a hkrati dovolj narazen, da med njima ostaja dovolj prostora za to, da bomo lahko med kuho na pult postavili vse kar pri delu potrebujemo – tako kuhinjske pripomočke kot tudi vsa živila in začimbe, ki jih med kuho dodajamo.

Podaljšek pulta lahko izkoristimo tudi kot zajtrkovalnik, ko se nam zjutraj mudi in ne želimo pospravljati jedilne mize. Vse kar moramo storiti je, da k pultu enostavno primaknemo jedilni stol, seveda pa si lahko za zajtrkovalnik umislimo popolnoma svoja stola, ki bosta vedno pospravljena pod previsom pulta.

Družina Rudnik


Kuhinjo so svetovali in prodali v salonu

JOMESA PREBOLD

Tovarniška ulica 8

Prebold 3312

T: +386 3 7000910

E: jomesapohistvo@gmail.com


Več o kuhinjah si lahko pogledate tukaj 

Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.