Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Izbrali bomo pohištvo Alples

Kuhinje
Otroške in mladinske sobe
Vgradne omare

Datum objave: 25.10.18

Pri opremljanju našega novega doma je bila ena stvar gotova – izbrali bomo pohištvo Alples, saj me to spremlja že od otroških let. Z ogledom ponudbe smo se le še prepričali, da Alples sledi vsem smernicam in vzdržuje kakovost.

Kuhinji je bil namenjen manjši in ozek prostor, a smo z načrtovanjem po meri, predhodnim izrisom in izbiro ustreznih elementov našli optimalno rešitev. Nastal je prijazen, svetel, funkcionalen prostor za druženje in kuhanje. Lica kuhinje so lakirana v visokem sijaju, kar omogoča enostavno vzdrževanje in moderen, minimalističen videz. Kakovost materialov, vodil in natančnost izdelave pa me že zdaj navdajajo z zaupanjem, da nam bo kuhinja še dolgo služila.

Moj najljubši kotiček je delovna površina ob oknu, ki služi kot mizica za zajtrk, hitro kavo, celo pisanje domače naloge gre tu lažje.

Za stenske niše smo našli idealno rešitev – vgradne omare.

Tako smo pridobili kar največ shranjevalnega prostora, bele stene pa topel pridih beljenega hrasta in peščene barve. Alplesove vgradne omare odlikujejo tekoča aluminijasta vodila, domiselna notranja razporeditev, izdelava povsem po merah in izbira polnil vrat, da ta zaokrožijo in popestrijo izgled prostora. V omare smo shranili vse od oblačil, posteljnine, brisač, sesalca, čistil in ostalih gospodinjskih pripomočkov, kar okovje in močne police iz debelejšega iverala tudi omogočajo. Prostori tako delujejo bolj zračno, urejeno, brez nepotrebnih odlagalnih površin in kopičenja po kotih.

Pri opremi dekliških sob smo ravnali takole:

otroško sobo Planet smo imeli že od prej, dopolnili smo jo le še s prostorno komodo in jo z nekaj dodatki uredili v ljubek spalno-igralni kotiček mlajše deklice. V veselje mi je, da se v sobici dobro počuti, riše, se igra in spi sama. Starejši pa smo sobo opremili s pohištvom Center, ki je s svojo svežo belino, prostorno drsno omaro in komodama prava izbira za najstnico. Prednost Alplesovega pohištva je tudi ta, da se ga ob selitvi lahko prenese, dopolni z novimi kosi in tako služi še naprej.

Po nekaj mesecih uporabe lahko potrdim, da smo se odločili prav. Dom smo ljudje, ki v njem bivamo, urejenega in prijetnega pa ga naredi predvsem pohištvo, izbira kakovostnega in sodobnega pohištva pa je dolgoročnejša in bolj ekonomična rešitev.

Nam ostane še nakup TV-elementa, ki bi kar najbolje sovpadal s kuhinjo, saj ta in dnevna soba tvorita en, večji prostor.

V ”našem” kamniškem Studiu Alples, kjer smo kupili vse pohištvo, so nam predlagali sestav, ki po obliki in barvi sovpada s kuhinjskimi elementi: v magnoliji sijaj in svetlem hrastu. Kupljeno!

Povsem preprosto in brezskrbno je opremljati dom – če zaupaš Alplesu!

Dunja iz Kamnika


DABOR D.O.O.
Kranjska cesta 3a
Kamnik 1240
T: + 386 1 83 10 481

 


Povezava na katalog kuhinj!

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti! Povezava: tukaj!