Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kakovost in estetska dovršenost kuhinje

Kuhinje

Datum objave: 26.06.19

V salonu Jomesa so poskrbeli za izvrstno izkušnjo pri nakupu kuhinje. Kuhinja je prijetna, topla in izjemno praktična za uporabo. Sestavljena je iz belih elementov, ki jih pokriva lesen pult, ki v kuhinjo vnaša toplino in domačnost, kljub vsemu pa kuhinja ostaja moderna, prav tako kot smo si to želeli. Svetovalec pri izrisu je poskrbel za res izvrstno razporeditev kuhalne plošče, pečice, hladilnika in pomivalnega korita, med kuho pa je tako vse na dosegu roke. Hkrati je med naštetimi postajami ohranjenega dovolj prostora, da lahko med kuho odlagamo tako kuhinjske pripomočke, posodo, pa tudi živila.

Nikakor ne smemo pozabiti na izjemno praktično razporeditev prostora v kuhinjskih elementih. Hkrati pa je s pomočjo izvlečne shrambe, ki se skriva v enem izmed elementov, poskrbljeno tudi za dovolj prostora za shranjevanje živil. Prostor je v elementih še dodatno organiziran s pomočjo organizatorjev pribora, krožnikov in steklenic, ki so nam jih priporočali v salonu Jomesa.

Delo v kuhinji je enostavno in prijetno

Nikakor ne gre zanemariti nasveta, da naj bo pečici na višini, saj imamo tako veliko boljši pregled nad dogajanjem v pečici, pa tudi upravljanje s pečico je veliko enostavnejše, kot bi to bilo, če bi se pečica nahajala direktno pod štedilnikom, kot smo si to sprva predstavljali. Pomivalno korito je zaradi svoje barve neobčutljivo in izjemno enostavno za vzdrževanje, hkrati pa se nahaja na ravno pravi oddaljenosti od kuhalne plošče, da lahko vodo med kuho še vedno z lahkoto uporabimo. Tudi vzdrževanje elementov kuhinje je enostavno. Navadno vse madeže odstranimo že z vlažno krpo, pomagamo pa si lahko tudi z razmaščevalcem. Kuhinja je neobčutljiva tako na madeže kot tudi na mehanske poškodbe, saj so materiali, iz katerih je izdelana, zares kakovostni.

Jedilna miza odlično sovpada s kuhinjskimi elementi

Ne smemo pozabiti niti na jedilno mizo s stoli, ki smo jo kupili ob naročilu kuhinje. Miza odlično sovpada s kuhinjo, prostor pa je tako enoten in prijeten. Tudi kuhinjski stoli so oblazinjeni in udobni za sedenje ter tako skupaj z mizo predstavljajo odličen kotiček, kjer veliko časa preživimo z družino in s svojimi prijatelji.

Mlada družina 👨‍👩‍👦‍👦


Kuhinjo so svetovali, izrisali in prodali v salonu

JOMESA PREBOLD

Tovarniška ulica 8

Prebold 3312

T: +386 3 7000910

E: jomesapohistvo@gmail.com


Več o kuhinjah si lahko pogledate tukaj 

Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj in cenovne primere!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!