Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Klasična in hkrati moderna kuhinja Riva

Kuhinje

Datum objave: 14.06.22

Klasična kuhinja Riva je zaradi rustikalnega pridiha domača in estetsko dovršena na zunaj, v osnovi pa moderna kuhinja, ki vsebuje vse elemente sodobne kuhinje. Odlikuje jo brezčasna eleganca, ki s svojo naravno toplino v človeku vzbudi občutek domačnosti. Izdelana je iz lesa, kombiniranega z različnimi barvnimi površinami, ki dajo prostoru unikaten pečat in naredijo kuhinjo Rivo zares vašo.

Kuhinja Riva s svojo oplaščeno okvirno fronto predstavlja stil, s katerim dosežemo preplet modernega in tradicionalnega. Moderna kuhinja je na voljo v izbranih žlahtnih barvah, z barvo lesa pa pridobi pridih domačnosti in topline.

V ponudbi so tri barve – bela premium, laneno siva, antracit, ki jih po želji kombiniramo z dodatki v vseh lesnih dekorjih. Vrata in predali kuhinje so izdelani iz MDF plošče debeline 19,5mm, oplaščene s folijo v mat obdelavi z okvirno vidno konstrukcijo.

Če bi na primer želeli, lahko izberete v celoti belo kuhinjo. Izbirate lahko med velikim številom različnih elementov za kuhinje, različnimi barvami ter različnimi ročaji in drugimi dodatki, kot so svetila, kovinski stenski dodatki ali moderni odprti elementi za poživitev ambienta. Za polno izkoriščenost prostora je v ponudbi množica uporabnih dodatkov za notranjo opremo  predalov (za jedilni pribor, krožnike, živila …), na razpolago so izvlečne kolone za shranjevanje živil, izvlečni mehanizmi za kotne elemente, kot tudi rešitve za shranjevanje in ločevanje odpadkov. Kuhinje po meri omogočajo natančno prileganje elementov dimenzijam vašega prostora in zagotavljajo individualne rešitve za vsak prostor in vsakega uporabnika. Klasična kuhinja v podeželskem stilu in hkrati modernega raznolikega videza se brez truda vključi in prilagodi vašemu življenjskemu slogu.

 


Še več kuhinj Alples si lahko ogledate na naši spletni strani www.alples.si ali v našem  katalogu, ki si ga lahko naročite kar na dom.

Prednosti naših kuhinj si oglejte➡️ tukaj.

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali jih obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples. In ne pozabite, na trenutne ugodnosti!!

Za dodatna vprašanja pa nas lahko tudi pokličeš na 04-51-18-304/306/307 ali pišeš na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu  ➡️ https://bit.ly/2wFhPuW