Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Klasična kuhinja Trenta

Kuhinje

Datum objave: 20.07.22

Kuhinja v bogatem podeželskem slogu je lep okvir za kuharske izlete po vsem svetu, njena sončna domačnost pa sprejme člane družine enako velikodušno kot obiskovalce. Naš odgovor na ta vse bolj cenjeni slog je model Trenta, ki ima značilna profilirana vrata oplemenitena z mat lakom v beli in še dveh pastelnih barvah; magnoliji in sivo zeleni. Nova sivo zelena barva predstavlja pomlad, upanje, zdravje, mladost, naravno in rastlinje. Vendar sivo zelena barva ni vsiljiva, pač pa je s svojim sivkastim pridihom tiha in neopazna. Profilirane okrasne stranice, police, rezkana obloga, venec, senčna letev in regal so posebni elementi, ki ta klasični stil še dodatno poudarijo. Vse to pa ni ovira, da s sodobno notranjo opremo kuhinja ne bi bila kar se da uporabna. Prostor v njej je lahko izkoriščen do zadnjega kotička, pa je vseeno vse v njej dosegljivo brez brskanja in prelaganja. Velika pomoč pri snovanju nove kuhinje bo program za 3D izris prostora in opreme, s katerim vam svetujejo na prodajnih mestih.


Še več kuhinj Alples si lahko ogledate na naši spletni strani www.alples.si ali v našem  katalogu, ki si ga lahko naročite kar na dom.

Prednosti naših kuhinj si oglejte➡️ tukaj.

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali jih obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples. In ne pozabite, na trenutne ugodnosti!!

Za dodatna vprašanja pa nas lahko tudi pokličeš na 04-51-18-304/306/307 ali pišeš na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu  ➡️ https://bit.ly/2wFhPuW