Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Klasične modularne kuhinje ali kuhinje po meri

Kuhinje

Datum objave: 22.06.20

Kuhinja je osrednji prostor vsakega doma, zato je prav, da je kuhinja funkcionalno opremljena in kakovostno izdelana. Moderne in klasične kuhinje Alples so ergonomsko oblikovane, kar pomeni, da bo tudi delo v kuhinji udobno in varno. Pri nas lahko dobite kvalitetne modularne kuhinje ali pa se odločite za kuhinjo po meri, kjer bomo skušali upoštevati vse vaše želje in zahteve. Naše kuhinje so izdelane iz zelo kakovostnih materialov, vgrajena okovja so stabilna in trpežna, elementi klasičnih in modernih kuhinj so opremljeni z zanesljivimi sistemi blaženja, izbirate pa lahko med različnimi barvami kuhinjRazstavne eksponate kuhinj si lahko ogledate v naših salonih kuhinj po Sloveniji, na spletni strani pa je dostopen tudi katalog kuhinj v elektronski obliki. Za vsa vprašanja o kuhinjah in cenah smo vam na voljo v salonih ali preko telefona. Na spletni strani pa lahko tudi pošljete povpraševanje, kjer vam bo arhitekt svetoval pri načrtovanju kuhinje.


Še več kuhinj Alples si lahko ogledate na naši spletni strani www.alples.si ali v našem  katalogu, ki si ga lahko naročite kar na dom.

Prednosti naših kuhinj si oglejte➡️ tukaj.

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali jih obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples. In ne pozabite, na trenutne ugodnosti!!

Za dodatna vprašanja pa nas lahko tudi pokličeš na 04-51-18-304/306/307 ali pišeš na alples@alples.si.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu  ➡️ https://bit.ly/2wFhPuW

In cenovne primere ➡️ https://bit.ly/32xWbaG