Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kuhinja družine Karničnik

Kuhinje

Datum objave: 23.03.19

Kuhinja podjetja Alples ponuja veliko prostora v elementih, poleg tega pa je tudi delovne površine na pretek. Fronte kuhinje visokega sijaja omogočajo enostavno vzdrževanje kuhinje, saj jih lahko preprosto obrišemo z vlažno krpo ali z razmaščevalcem. Prstni odtisi pa na kuhinji – ker je le-ta opremljena z ročaji – niti ne bodo toliko vidni, vzdrževanje kuhinje pa bo tako še enostavnejše. Pult kuhinje je izdelan iz masivnega lesa in je tako relativno odporen na mehanske poškodbe, seveda pa ga moramo v primeru tolčenja ali rezanja zaščititi z rezalno desko.

Kuhinja se lahko pohvali tudi s kuhinjskim otokom, ki poleg veliko delovne površine, na kateri bomo lahko ustvarjali različne dobrote, ponuja tudi veliko prostora, kamor bomo lahko shranili tako živila, kot tudi posodo, jedilni pribor in druge kuhinjske pripomočke, ki jih med kuho nujno potrebujemo.

Med pomivalnim delom in kuhalno ploščo je dovolj prostora, da lahko med kuho na pult odložimo različne kuhinjske pripomočke in živila, ki jih med kuho uporabljamo, delo pa si tako zelo olajšamo. Poleg tega je enostaven tudi dostop do vode, ki ga med delom na štedilniku velikokrat potrebujemo. Mikrovalovna je postavljena nad pečico, kar prihrani prostor, saj bi mikrovalovno pečico drugače postavili na delovno površino, ki jo lahko tako s pridom izkoristimo za druge stvari.

Zajtrkovalnik, ki je prislonjen na pult omogoča, da se lahko družimo tudi medtem, ko pripravljamo kosilo ali večerjo, obenem pa ga lahko uporabimo vsako jutro, ko zajtrkujemo in tako prihranimo čas, ki bi ga porabili s pripravljanjem in pospravljanjem jedilne mize.

H kuhinji sodi tudi miza, ki je narejena iz enakega lesa in je tako trdna in stabilna. K mizi lahko kombiniramo stole v različnih barvah in materialih, ki bodo ponujali obilico udobja vsem, ki bodo pričakovali odlična jedila, ki se bodo pripravljala v Alples kuhinji.


Kuhinjo so svetovali in prodali v salonu

JOMESA PREBOLD

Tovarniška ulica 8

Prebold 3312

T: +386 3 7000910

E: jomesapohistvo@gmail.com


Več o kuhinjah si lahko pogledate tukaj 

Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.