Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kuhinja družine Šolar

Kuhinje

Datum objave: 06.04.20

Prostorna kuhinja z veliko delovne površine

Kuhinja deluje zaradi veliko dnevne svetlobe, primerne osvetlitve in omaric izdelanih v svetlih barvah  še bolj prostorno. Kuhinja je enostavna za vzdrževanje, poleg tega pa se zaradi ročajev na licih elementov ne nabirajo prstni odtisi, ki jih lahko tudi drugače odstranimo že z vlažno krpo ali s pomočjo razmaščevalca. Kuhinja ponuja obilico delovne površine, ki jo lahko uporabimo za kuho in pripravo slastnih slaščic, ki jih bodo oboževali tako naši domači kot tudi vsi prijatelji. Nikakor pa ne smemo pozabiti na prostor, ki nam ga kuhinja ponuja v notranjosti svojih elementov. S smiselno razporeditvijo in najnovejšimi tehnologijami je izkoriščen vsak centimeter prostora, posledično pa nam mest za shranjevanje posode, kuhinjskih pripomočkov pa tudi živil ne primanjkuje.

Pult v hrastu lepo poveže kuhinjo s tlemi v prostoru, seveda pa lahko kuhinjo dopolnimo še z zanimivo mizo in stoli, ki jih lahko izberemo tako, da bodo kuhinjo nekoliko popestrili. Dodamo jim lahko komodo, na katero bomo postavili šopek rož ali okrasno skledo, v katero lahko naložimo sadje.

Dotakniti se moramo še razporeditve delovnih postaj v kuhinji. Med štedilnikom in pomivalnim koritom se nahaja nekaj prostora, kamor lahko odložimo vse stvari, ki jih med kuho potrebujemo. Notranje prostore elementov in predalov lahko smiselno dopolnimo z različnimi organizatorji posode in pribora, pa tudi začimb. Posledično bo prostor veliko bolj organiziran, stvari bomo našli hitreje in jih hitreje in enostavneje tudi pospravili nazaj na svoje mesto, kuhinja pa bo tako ostajala čista in pospravljena.

Prijetna družina Šolar


Kuhinjo so svetovali, izrisali  in prodali v salonu

JOMESA PREBOLD

Tovarniška ulica 8

Prebold 3312

T: +386 3 7000910

E: jomesapohistvo@gmail.com


Več o kuhinjah si lahko pogledate tukaj 

Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.