Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kuhinja po meri je prostorna, moderna in estetsko dovršena

Kuhinje

Datum objave: 16.12.19

Tudi pri nas je prišel čas, da prenovimo podobo naše kuhinje in tako poskrbimo za nov kotiček namenjen ustvarjanju domačih dobrot. Ko smo stikali po katalogih in si ogledovali kuhinje v različnih salonih, nas je hitro pritegnil salon podjetja Alples, kjer so nam že na začetku postregli s kakovostnimi in praktičnimi informacijami, ki smo jih pri izbiri kuhinje po meri nujno potrebovali.

V salonu podjetja Alples so nato poskrbeli tudi za izris kuhinje, da smo si celoten prostor enostavneje in bolj pravilno predstavljali. Po izrisu pa smo se pogovorili še o možnih popravkih in izboljšavah kuhinje in jih vnesli v načrt. Tako smo dobili kuhinjo, ki je praktična, prostorna in estetsko dovršena. Pravzaprav prav takšna, kot smo si jo želeli.

Kuhinjski otok se je izkazal za izjemno prostornega in praktičnega

Kuhinja Plana je edinstvena kombinacija modernih linij, praktičnosti in udobja. Moderna kuhinja ponuja obilico delovne površine, poleg tega pa je v njej prostora za shranjevanje različnih kuhinjskih pripomočkov, posode in živil na pretek. Kuhinja premore tudi kuhinjski otok, ki je na eni strani opremljen s predali, ki so nekoliko večji in ponujaj odličen prostor za shranjevanje kuhinjskega pribora, tisti malo bolj globoki pa za shranjevanje posode. Na drugi strani se otok nadaljuje v kuhinjsko mizo, kar kuhinjo naredi še bolj moderno, poleg tega pa lahko kuhinjski otok s pridom uporabimo, ko svojim najbližjim postrežemo kosilo ali večerjo, saj ponuja še dodatno odlagalno površino.

Delovni prostor v kuhinji narejeni po meri je praktično razporejen

Delovni prostor je v naši kuhinji narejeni po meri odlično razporejen. Med štedilnikom, pomivalnim koritom in hladilnikom je ravno dovolj prostora, da lahko med kuho brezskrbno odlagamo kuhinjske pripomočke in živila, hkrati pa so postaje dovolj blizu, da lahko kuha nemoteno poteka. Ker je pečica nekoliko dvignjena, je peka še enostavnejša in tudi varnejša. Sedaj lahko ves čas spremljamo, kaj se v pečici dogaja, pa tudi jemanje iz pečice je veliko enostavnejše kot je bilo včasih.

Ploskve moderne kuhinje so gladke in svetle. Namesto vidnih ročajev smo se odločili za utore na zgornji ali spodnji strani predalov oziroma vrat, kar se je izkazalo za odlično določitev, saj kuhinja tako deluje še modernejše in prostornejše. Temen pult, ki se odlično ujema s kuhinjskim otokom, predstavlja odličen kontrast belim frontam elementov in tako kuhinjo popestri in jo dopolni.


Salon pohištva Novi dom
Stanka Pišot s.p.
Cesta Goriške fronte 81/a
Šempeter pri Gorici
http://www.novidom.net
Tel: 05/3934800
E-mail: info@novidom.net
E-mail: novidom@siol.com

Povezava na katalog kuhinj!

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.