Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Kuhinja ponuja veliko delovne površine za ustvarjanje dobrot

Kuhinje

Datum objave: 26.06.19

Kuhinja podjetja Alples je v naš dom prinesla veliko udobja ter zanimivega ustvarjanja v novi, izjemno praktično naravnani kuhinji, ki je hkrati tudi čudovita na pogled. Kuhinja ima izjemno praktično razporejen prostor, za kar smo svetovalcu v salonu JOMESA še posebej hvaležni, saj lahko v našo kuhinjo pospravimo zares vse kuhinjske pripomočke in posodo, ki jo med kuho potrebujemo, hkrati pa je tudi delovne površine, na kateri pripravljamo domače dobrote, na pretek.

Kuhinja je moderna. Kot smo si želeli, se nam ob delu v kuhinji razprostira tudi lep pogled na domače dvorišče, ki ga lahko opazujemo skozi okno nad pultom. Temen pult odlično uravnovesi bele kuhinjske elemente, kuhinja pa je tako moderna in hkrati ne preveč hladna. Z odprtimi policami nad pultom smo nekoliko popestrili izgled kuhinje, na njih pa lahko poleg klasičnih kuhinjskih potrebščin postavimo tudi kak spominek. Dodaten prostor lahko najdemo v elementih nad pultom, kamor lahko zložimo krožnike, do njih pa lahko tudi enostavno dostopamo. Odlična izbira je koten element z izvlečno polico, saj z njeno pomočjo izkoristimo res vsak delček elementa, vsi pa se zavedamo, da prostora v kuhinji nikoli ni preveč.

Visoka kakovost materialov

Kuhinja je s štedilnikom na eni in pomivalnim koritom na drugi strani zelo praktična, saj se med obema ”postajama” nahaja veliko delovnega prostora, ki ga med kuho dokaj hitro zapolniš in tako pride še kako prav. Pečica, ki se nahaja ob štedilniku je enostavno dostopna in ponuja dober pregled nad tem, kar se v njej dogaja.

Izris kuhinje pred njeno montažo

Kuhinja je izdelana iz kakovostnih materialov, ki so prijetni na otip, izdelek pa bomo lahko tako uporabljali dolgo časa. V salonu Jomesa pa niso poskrbeli zgolj za izdelavo kuhinje, pač pa tudi za njen izris in kasnejšo montažo. Ko smo prvič obiskali salon Jomesa so nas toplo sprejeli in nam pomagali razviti idejo o naši kuhinji. S pomočjo izrisa, ki so nam ga pripravili, smo lahko videli tudi pomanjkljivosti, ki smo jih lahko še v času izrisa kuhinje odpravili. Celotna izkušnja nakupa nove kuhinje pa je bila naravnost izvrstna! Tudi montaža je bila izvedena profesionalno in hitro, kuhinjo pa smo lahko uporabljali že hitro po naročilu.

Mlada družina 👨‍👩‍👦‍👦


Kuhinjo so svetovali in prodali v salonu

JOMESA PREBOLD

Tovarniška ulica 8

Prebold 3312

T: +386 3 7000910

E: jomesapohistvo@gmail.com


Več o kuhinjah si lahko pogledate tukaj 

Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Poglejte si ugodnosti pri nakupu naših kuhinj in cenovne primere!

In ne pozabite, na trenutne akcije! Povezava: tukaj!