Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

KUHINJA PO MERI ZA VSE OKUSE IN ŽELJE

Kuhinje

Datum objave: 16.01.20

Kuhinja po meri predstavlja najboljšo rešitev za popoln izkoristek prostora, predvsem pa predstavlja način, kako prilagoditi kuhinjske elemente in delovne procese vašim potrebam. Kuhinja je prostor, kjer se mešajo okusi, pripravljajo družinska kosila in romantične večerje. Ker se v njej srečuje vsa družina, je kuhinja tako rekoč srce našega doma.
Kuhinje po meri Alples so rezultat dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja, inovativnih idej, ustvarjalnosti in zagnanosti. V Alplesu se dobro zavedamo, da je pohištvo dolgoročna naložba, zato vedno stremimo k temu, da vam lahko ponudimo le najboljše. V našem programu kuhinj so tako na voljo številni različni modeli: IKONA, SATINA, PLANA, TRENTA, NATURA, URBANA, LAGUNA in START. Širok nabor elementov ter različne kombinacije materialov in obdelav bodo vsako kuhinjo preuredili tako, da se boste v njej počutili prijetno in domače. Delovni prostor bo optimalno izkoriščen, vaše delo in gibanje v kuhinji pa bo nemoteno in varno. Z dodatnimi elementi boste poskrbeli za ureditev in popestritev kuhinje in dnevne sobe, ki bosta tako lahko zares zaživeli skupaj – kot središče doma.

Izdelava kuhinj – klasična ali moderna kuhinja po meri

Izdelava kuhinj po meri je v podjetju Alples popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam, in to ne glede na to, ali je vaša sanjska kuhinja po meri klasična ali moderna. Izdelava kuhinj po meri vam v našem podjetju prinaša številne prednosti. Nudimo vam celostno storitev – od načrtovanja, izdelave in montaže kuhinj po meri do našega strokovnega svetovanja. Naše kuhinje po meri, katerih cena je resnično ugodna, so funkcionalne in oblikovno dovršene, predvsem pa so rezultat lastne proizvodnje . Po vaših željah bomo izdelali visokokakovostni 3D-izris, ki vam bo omogočil realno sliko o prostoru. Poleg izrisa kuhinje z elementi vam lahko izdelamo tudi 3D-izrise jedilnic in dnevnih sob. Tako boste dobili še boljšo predstavo o vašem prihodnjem bivalnem okolju.

Kuhinja po meri – načrtovanje odvisno od oblike in razpoložljivosti prostora

Izdelava kuhinj po meri se začne pri svetovalcu v salonu, ki na podlagi vaših želja pa tudi na podlagi lastnega znanja, izkušenj in idej pripravi idejni predlog vaše kuhinje po meri. Temu sledi predstavitev 3D-izrisa v računalniškem programu, ki ga naročnik skupaj z svetovalcem pregleda. Ko je idejni osnutek potrjen, se pripravi še izvedbeni načrt z vsemi detajli. Nato pa gre kuhinja po meri v proizvodnjo, izdelavo in montažo.


Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti! Povezava: tukaj!