Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Moderna kuhinja Urbana v obliki črke U

Kuhinje

Datum objave: 22.04.19

Pozdravljena, ga. Tina, morala sem se javiti in pohvaliti in zahvaliti, ker je kuhinja SUPER…

Dolgo sem se odločala kje naj kupim kuhinjo, ampak na koncu je bila izbira logična – Alples v salonu Jomesa, Prebold!!

Navdušena nad veliko izbiro različnih modelov kuhinj. Na koncu sva izbrali popolno kuhinjo zame in za mojo družino, za kar sem vam izredno hvaležna.

Če bi izbirala še enkrat, bi se ponovno odločila za vas.

Hvala vam.

Valerija


Kuhinja Urbana je izjemno prostorna, pohvali pa se lahko tudi z modernim dizajnom. Je bele barve in prostor tako še dodatno optično poveča. V kombinaciji s temnim pultom deluje moderno in prefinjeno. Črna omara, ki se nahaja ob hladilniku, v kuhinjo vnese karakter in jo še dodatno dopolni. Ker so površine gladke, bo kuhinja enostavna za vzdrževanje, saj jo bo, ko opazimo madeže, potrebno zgolj prebrisati z vlažno krpo, ki ji lahko dodamo nekaj čistilnega sredstva.

Ker je kuhinja kotna, se lahko pohvali z obilico delovne površine, ki je lahko med kuho s pridom izkoristimo. Seveda ne gre nikakor pozabiti na vse notranje površine, ki ponujajo veliko prostora za shranjevanje tako posode in kuhinjskih pripomočkov kot tudi živil, ki jih med kuho potrebujemo. Kuhinja je opremljena tako s standardnimi elementi kot tudi s predali, ki ponujajo enostavno dostopen prostor kamor lahko shranimo tako posodo kot tudi živila. Pri urejanju prostora v predalih in elementih si lahko pomagamo z organizatorji posode, pribora in celo začimb ter steklenic, s pomočjo katerih bo prostor veliko bolje izkoriščen, stvari bodo enostavneje dostopne, vsebina predalov pa bo tudi veliko bolj pospravljena. Kuhinja je opremljena s številnimi visečimi omaricami, v katere lahko spravimo najljubše skodelice, krožnike in drug porcelan, ki ga želimo imeti pri roki.

Razporeditev delovnih postaj v kuhinji je praktična. Kuhalna plošča se nahaja nasproti pomivalnega korita, kar omogoča hiter dostop do vode, ki jo med kuho velikokrat potrebujemo, hkrati pa okrog štedilnika ostaja dovolj prostora za odlaganje začimb, kuhinjskih pripomočkov in posode, ki jo med kuho potrebujemo. Ker je kuhinja postavljena ob steno z okni je tudi dotok dnevne svetlobe zadosten, delo v kuhinji pa bo tako še enostavnejše.


Kuhinjo so svetovali in prodali v salonu

JOMESA PREBOLD

Tovarniška ulica 8

Prebold 3312

T: +386 3 7000910

E: jomesapohistvo@gmail.com


Več o kuhinjah si lahko pogledate tukaj 

Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.