Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Notranje opremljanje stanovanja z ekipo izkušenih strokovnjakov

Pohištvo za ves dom

Datum objave: 28.09.21

Notranje opremljanje stanovanja, naj ne bi bilo več problem, saj je na trgu več kot preveč vsega kar potrebujete. Pa to drži? Je kakovost pohištva res takšna, da bi ga želeli postaviti v svoj dom, z zavestjo, da vam bo dolgo in dobro služilo? Vsekakor notranje opremljanje stanovanja predstavlja stres za vsakogar, ki vsaj malo razmišlja tudi o funkcionalnosti, trajnosti in ne nazadnje, estetiki, pa naj si gre za majhno ali veliko stanovanje. Zato si je za načrtovanje potrebno vzeti čas ter poiskati dobro ekipo, ki vam bo pri tem pomagala.

V večjih domovanjih so možnosti za notranje opremljanje stanovanja večje, saj je prostora več in ni potrebno paziti na izkoristek vsakega centimetra. V manjših stanovanjih pa je zgodba popolnoma drugačna. Veliko več truda je namreč potrebno vložiti v preudarjanje, preračunavanje in preizkušanje različnih možnosti, da je na koncu notranje opremljanje stanovanja zadovoljivo ter da je domovanje uporabno in lepo na pogled.

Kakšno rešitev vam predlagamo v podjetju Alples? Če ste se odločili, da boste celotno notranje opremljanje stanovanja izvedli naenkrat, vam priporočamo da se obrnete na profesionalce z izkušnjami, ki vam bodo znali svetovati, ki dajo veliko na kakovost in ki so uveljavljeni kot dobri in pošteni prodajalci ter izvajalci del. Ker pri nas izdelujemo pohištvo za vse prostore ter si upamo trditi, da smo vse od prej naštetega, nas lahko pokličete in vprašate za nasvet. Pozanimajte se naokoli. Veliko ljudi nas že pozna, saj smo prevzeli notranje opremljanje stanovanja že v mnogih domovih, zato smo prepričani, da bomo z lahkoto dobili dobra priporočila. Ne glede na to, ali se odločite za ureditev mladinske sobe, predsobe, nakupa omare za dnevno sobo, ali izdelavo kuhinje po meri, bo cena ugodna, prav tako kot bodo ugodni plačilni pogoji, ki jih nudimo našim strankam.

Notranje opremljanje stanovanja

 

Kuhinja po meri – cena ugodna in kvaliteta vrhunska

Kuhinja je prostor kjer se ljudje zadržujejo ob vseh trenutkih dneva. Ni več le prostor za kuhanje in pripravljanje hrane, temveč je to prostor kjer se družina srečuje in preživlja prosti čas. Da pa je ta praktična, je potrebno upoštevati kar nekaj dejavnikov in jih vključiti v njeno načrtovanje in izvedbo. Upoštevati je treba potrebe in želje stanovalcev, njihovo število in življenjski slog, osvetljenost prostorov… Spet moramo omeniti razpoložljivi prostor.

Tako kot pri notranjem opremljanju celotnega stanovanja oz. drugih prostorov, tudi pri kuhinji nastopi več težav, če je ta majhna. V tem primeru se je najbolj odločiti za kuhinjo po meri, katere cena ni bistveno višja od tipskih kuhinj, če le vračunate njeno funkcionalnost in izkoriščenost vsakega prostega centimetra. Pri izdelavi kuhinje po meri boste dosegli končen rezultat, ki vas bo zadovoljeval ves čas, dokler se je ne boste naveličali in jo želeli zamenjati.

 

Zakaj vlada prepričanje, da je cena kuhinje po meri toliko višja?

Včasih, so si po meri izdelano pohištvo privoščili le ljudje, ki so imeli dosti pod palcem. Zaradi konkurence, se je v sedanjih časih to precej spremenilo. Danes morajo namreč ponudniki storitev in proizvajalci (tudi pri izdelavi kuhinje po meri), ceno precej znižati, da je ta sprejemljiva in konkurenčna. Prepričani smo, da vas bo v primeru, da se odločite za izdelavo kuhinje po meri, cena presenetila, tako kot vas bo navdušil maksimalen izkoristek prostora ter njegova uporabnost.

Ureditev kuhinje

 

V notranje opremljanje stanovanja spada tudi ureditev mladinske sobe

Ureditev mladinske sobe je pogosto težavna, ker mladostniki in starši velikokrat ne pridejo skupaj s svojimi idejami. Priporočamo vam, da glavne zamisli ureditve mladinske sobe prepustite otrokom, saj se morajo v svojem najljubšem prostoru dobro počutiti, vi pa jih iz ozadja in na diplomatski način usmerite, da bo ureditev mladinske sobe tudi praktična. Naši otroški pohištveni programi se nadgrajujejo, zato lahko kasneje kaj spremenite in dokupite posamezne kose ter iz priljubljene otroške, uredite mladinsko sobo, ki bo navdušila in zadovoljila tudi mladostnika.

 

Omare za dnevno sobo in predsoba prilagojene po meri

Tudi omare za dnevno sobo morajo služiti svojemu namenu, biti morajo kakovostne in trajne ter med seboj usklajene. V naši ponudbi lahko izbirate omare za dnevno sobo in predsobo istočasno, kar pomeni, da boste lahko prostora med seboj lepo kombinirali, prihranili pa boste tudi s časom, saj vam ne bo treba pohištva iskati na različnih lokacijah. Prav tako bo stanovanje izgledalo kot celota, stilsko bo urejeno in estetsko dovršeno.

Ko kupujete omare za dnevno sobo in predsobo, se ravnajte po pravilu »manj je več«, saj pohištvo ne sme do zadnjega kotička zapolnjevati prostora in prebivalce utesnjevati. Počutje v takšnih domovanjih ni prijetno, deluje temačno in celo depresivno. Omare za dnevno sobo dopolnite s policami in odprtimi regali. Tudi vaša predsoba bo zračna in prijetnejša, če jo boste zapolnili z visečimi elementi.

V naši ponudbi lahko najdete najrazličnejše pohištvo – omare za ureditev mladinske sobe, predsobe, omare za dnevno sobo, kabinete, spalnice…, ki jih je mogoče med seboj lepo kombinirati in tako kot kuhinjo po meri, za ugodno ceno tudi prilagoditi.

Vgradne omare