Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Oprema hiše družine Zelenšek

Kuhinje

Datum objave: 03.04.19

Alples pohištvo zmontirana pri naši stranki. Sveža, topla in elegantna kuhinja. Vse v enem.

Moderno pohištvo kuhinje, kabineta in spalnice naredi dom prostoren in v koraku s časom. Oprema za stanovanje naj bo izbrana tako, da bo praktična še dolgo. Kuhinja se lahko pohvali z ravnimi in ostrimi linijami, bela barva pa kuhinjski prostor še dodatno optično poveča. V sredini kuhinje lahko najdemo kuhinjski otok, ki ponuja obilico delovne površine, na kateri bomo lahko ustvarjali, poleg tega pa ponuja tudi obilico prostora za shranjevanje posode, kuhinjskih pripomočkov, pa tudi živil.

Tudi kabinet se lahko pohvali s svetlimi barvami, ki ga optično povečajo. Miza je opremljena s predali, kjer lahko shranimo potrebščine, ki jih med delom potrebujemo. Tudi nad pisalno mizo se razprostirata dve omarici v katere lahko pospravimo knjige in druge stvari, ki nam med delom pridejo prav. Desno od mize najdemo veliko omaro z drsnimi vrati, ki nam lahko služi za to, da vanjo pospravimo najrazličnejše predmete.

Dnevna soba je opremljena s sedežno garnituro rdeče barve, ki je izjemno udobna in prilagodljiva. Nasproti sedežne garniture najdemo nizek element, na katerega lahko postavimo televizor na strani elementa pa višjo omarico bele barve, v katero lahko na primer pospravimo kozarce ali porcelan.

Spalnica je bela in praktično opremljena. Ob postelji najdemo nočno omarico, pa tudi nad posteljo je pritrjena omarica s steklenimi vrati, kamor lahko pospravimo svoje najljubše knjige ali druge stvari, ki jih redno uporabljamo. Seveda tudi spalnica premore omaro, v katero lahko pospravimo oblačila.

Pozabiti pa ne smemo niti na predprostor, ki ponuja veliko prostora za shranjevanje vrhnjih kosov oblačil in čevljev. Poleg tega je v predsobi oz. hodniku tudi ogledalo, ki lahko damam pomaga pri ličenju. Na steni se nam ponuja nekaj kavljev na katere lahko gostje, ki nas obiščejo, obesijo svoje plašče oz. vrhnje kose oblačil.


Kuhinjo so svetovali in prodali v salonu

JOMESA PREBOLD

Tovarniška ulica 8

Prebold 3312

T: +386 3 7000910

E: jomesapohistvo@gmail.com


Več o kuhinjah si lahko pogledate tukaj 

Povezava na katalog kuhinj!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris kuhinje.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.