Salon Piši nam Pokliči nas Lokacija

Pohištvo za predsobo, s katerim bo predsoba urejena in funkcionalna

Predsobe

Datum objave: 23.05.23

Pohištvo za predsobo, s katerim bo predsoba urejena in funkcionalna

Pohištvo za predsobo običajno obsega omarice za shranjevanje obutve, obešalnike za oblačila in morda klop ali stol za sedenje. Pomembno je, da se prilega velikosti prostora in da je funkcionalno ter estetsko privlačno. Med najbolj priljubljenimi materiali za le-te so les, kovina in steklo.

Hodnik je prvi prostor, ki ga ob vstopu v vaš dom zagledajo obiskovalci. Določa lahko podobo preostalega dela vašega doma, kljub temu pa mnogi spregledate možnosti, da bi te prostore kar najbolje izkoristili. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali bolj drznega, klasičnega ali sodobnega, lahko ta velikokrat prezrti prostor preoblikujete v nekaj res lepega in praktičnega.

Za hodnike velja, da nimajo posebne funkcije, ki bi jo morali opravljati. Če je v vašem domu strogo prepovedano nošenje čevljev, z leseno ali oblazinjeno klopjo ali celo parom stolčkov, naredite prostor za sedenje, kjer si bodo gostje in družina lahko sezuli svoje čevlje. Če je prostora v vaši hiši malo, kar je kar pogost pojav, lahko s stojali za oblačila, obešalniki ali omaricami za ključe iz hodnika naredite priročen prostor za shranjevanje. Dodajte nekaj dekorativnih elementov kot npr. obešanje slik ali postavitev okrasnih predmetov na polico.

Ogledalo je praktičen element, saj vam omogoča, da se pogledate, preden zapustite stanovanje. Izberite ogledalo v okvirju, ki se prilega stilu vašega doma in sami velikosti prostora.

Pohištvo za predsobo v večini obsega tudi prostor za shranjevanje čevljev

Ponavadi je v domovanju, sploh z otroci, prisotno več parov čevljev. A učinkovito pohištvo za predsobo, kjer lahko hranite čevlje, ni le lepega videza, temveč je njegova primarna funkcija organiziranost. Na izbiro so visoke, nizke, široke ali ožje omare za čevlje, ki se bojo obnesle v vsaki predsobi, ter modeli, ki se zapirajo, da je nered čim manjši. Omarice za shranjevanje obutve so praktične in prostorsko učinkovite. Izberite takšno z dovolj policami, da vanjo lahko spravite čim več obutve.

Razna stojala za npr. plašče so odlična izbira za ohranjanje reda. Postala so tako rekoč že samostojen dizajnerski element. Če ne marate posameznih stojal za plašče, jih poskusite kombinirati s posameznimi barvnimi stenskimi kljukami ter jih namestiti na različne višine, za odrasle in otroke.

Stojala za dežnike mogoče zlahka spregledate, vendar so tudi ta vredna vsakega evra, ko pride do deževnih dni. Lahko so funkcionalni dodatek ali pa so sami po sebi umetniško delo.

Pohištvo za predsobo je na voljo v več različnih stilih in oblikah , od klasičnega in rustikalnega do modernega in minimalističnega, tako da je izbira odvisna predvsem od osebnega okusa in potreb uporabnika.

Vgradne omare za predsobo z modernim dizajnom

Vgradne omare za predsobo lahko hodnik spremenijo v praktičen in funkcionalen prostor. Pomembno je, da je predsoba primerno urejena, saj ne sme izgledati prenatrpana in neurejena, saj je prvi vtis pomemben, ko vi in vaši obiskovalci stopite skozi vrata. Vendar so predsobe največkrat spregledane predvsem zato, ker v njih preživimo le en majhen delček časa v dnevu.

Vgradne omare za predsobo so odlična rešitev za shranjevanje oblačil, obutve in drugih predmetov, saj omogočajo maksimalno izkoriščanje prostora in so prilagojene individualnim potrebam uporabnika. Z njimi poskrbite za dovolj prostora za shranjevanje. So pomemben prostor za odlaganje vrhnjih oblačil in čevljev. Dodatno boste z dodajanjem polic s predalniki zagotovili, da bodo manjši predmeti, kot so ključi hiše in avtomobila, varno pri roki. Vsak član družine lahko ima svojo posebno polico, da je vse še bolj organizirano. Verjemite, jutranji odhod iz hiše bo manj stresen, saj boste zlahka našli vse, kar potrebujete.

Kar se tiče hrambe v predsobi, bodo ideje za majhne prostore drsna vrata boljša od vrat na tečajih, ki zapolnijo ožje predsobe. Če pa imate širši hodnik, bo morda treba izvleči organizatorje, da boste kar najbolje izkoristili globino.

Ko premišljujete o idejnih rešitvah, premislite o barvi. Določene barve bodo povečale videz predsobe, zaradi česar bo ta videti večja in bolj prostorna. Idealno je, če izberete belo ali svetlo sivo barvo, da bo prostor videti še širši. Svetle barve so bolj odbojne. Če si želite temnejše omare, lahko stene pobarvate v isti barvi. To se imenuje prelivanje barv in daje vtis, da se prostor ne konča.

Salon pohištva Ljubljana je vredno obiskati

Salon pohištva Ljubljana ima za vas široko ponudbo, ki združuje funkcionalnost, kakovost in estetiko ter je prilagojen različnim potrebam in željam.

Vse, kar ponuja Salon pohištva Ljubljana, je skrbno izbrano in izdelano iz kakovostnih materialov, kot so les, MDF, furnir in lakirane plošče, in je na voljo v različnih barvah in stilih. Njihova ponudba vključuje garderobne omare, postelje, nočne omarice, regale, komode, mize, stole in druge krasne kose.  Znani so po svojih modularnih sistemih, ki omogočajo prilagajanje pohištva različnim prostorskim zahtevam in željam uporabnikov. Na ta način lahko sami sestavite svojo idealno kombinacijo pohištva, ki se popolnoma prilega vašemu domu.

Tukaj lahko vidite in preizkusite različne kose pohištva ter se posvetujete z izkušenimi in prijaznimi svetovalci.  Ponujajo vam tudi storitve po meri. Kombinacija kakovosti, trajnosti in estetike je razlog, da so med najbolj priljubljenimi proizvajalci v Sloveniji.


Povezava na katalog predsobe Magnet!

Dogovorite se za brezplačni 3D izris predsobe Magnet.

Tiskano izdajo kataloga si lahko naročite tukaj.

Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si ali nas obiščete v najbližjem salonu pohištva Alples.

Za začetek pa prebrskajte spletno stran tukaj.

In ne pozabite, na trenutne ugodnosti! Povezava: tukaj!